18 травмованих, серед яких 6 дітей: наслідки атаки росії на Запоріжжя - ВІДЕО

Переглядів: 499

12 липня 2023 19:56

18 травмованих, серед яких 6 дітей: наслідки атаки росії на Запоріжжя - ВІДЕО фото

Сьогодні, 12 липня, армія рф укотре атакувала обласний центр. Уламки невстановленого об’єкта впали у парку відпочинку в спальному районі міста.

Станом на 17.00, за даними обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, постраждали 18 людей, з них 6 дітей, які отримали травми різного ступеню тяжкості. Травмованим надали медичну допомогу та госпіталізували каретами швидких до лікарень.

Також було частково пошкоджено бруківку, вікна у навколишніх будинках та приватний транспортний засіб.

Як повідомили в Запорізькій ОВА, постраждалим надається вся необхідна допомога. Фахівці працюють на місці, тому місцевих жителів закликають бути обачними та не чіпати уламки, які ще можуть бути небезпечними!

На місці події працювали психологи ДСНС, які надали допомогу запоріжцям. Одну з постраждалих через погане самопочуття психологи супроводили додому. 

Від ГУ ДСНС залучалося 12 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Правоохоронці документують наслідки акту російської агресії та збирають докази воєнного злочину окупаційних військ. Слідчими поліції та УСБУ відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

 




Схожі новини: