Унікальний знак: автомобіль титулованої спортсменки буде видно здалеку

Переглядів: 505

12 липня 2023 14:18

Унікальний знак: автомобіль титулованої спортсменки буде видно здалеку фото

Багаторазова чемпіонка світу з гирьового спорту запоріжанка Любов Черепаха-Волкова отримала індивідуальний номерний знак.

Запорізька спортменка Любов Черепаха-Волкова відвідала Сервісний центр МВС Запоріжжя, де скористалася послугою замовлення індивідуальних номерних знаків з подальшим закріпленням їх на авто. Про це повідомляє прес-служба Сервісного центру МВС Запоріжжя.

У спортивних колах Любов Олександрівна відома як Lady Che, тому й не дивно, що вона замовила номерні знаки зі своїм спортивним ім’ям. 

Нагадаємо, у червні на V чемпіонаті світу з гирьового спорту в Угорщині іменита важкоатлетка із Запоріжжя перемогла в обох вправах - поштовх довгим циклом і ривок, залишивши своїх суперниць далеко позаду. Перемогу Любов Черепаха-Волкова присвятила військовослужбовцям 23 окремої бригади. Тоді ж Любов Олександрівна вирішила передати одну з завойованих золотих медалей до Музею бойової та спортивної слави бригади. 

Днями рекордсменка Книги рекордів Гіннеса вручила  свою чемпіонську нагороду командиру бригади полковнику Андрію Бєляєву.




Схожі новини: