На Запоріжжі окупанти приховують евакуацію населення з прифронової зони

Переглядів: 573

12 липня 2023 13:15

На Запоріжжі окупанти приховують евакуацію населення з прифронової зони  фото
Мешканці прифронтових населених пунктів "в пріоритеті" окупантів

На Запоріжжі окупанти проводять приховану евакуацію з прифронтової зони. Доказ цьому помітили на КПП у в'їзді до Криму. 

Фото оголошення, що розвішані на КПП Чонгарського мосту у бік окупованого Криму, поділився у своєму Тг-каналі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. В тексті вказано, що першочергове право на перевірку документів та огляд пасажирських авто мають мешканці Пологівського, Токмацького,  Михайлівського, Василівського та Кам'янко-Дніпровського району Запорізької області. Це саме ті території, що знаходяться близько до лінії фронту. 

"Перед самим мостом щодня велика черга з приватних авто в бік Криму", - зазначає Андрющенко і додає, що це є прикладом прихованої евакуації, що проводять окупанти. 

При цьому гауляйтер євген балицький активно розповсюджує меседжі про те, що ситуація на Запорізькому напрямку стабільна і для хвилювання нібито немає жодних причин. 

"Необґрунтовані чутки, які поширює ворожа пропаганда, свідомо намагаючись посіяти паніку та дестабілізувати обстановку, не що інше, як агонія та приховування справжнього стану справ київського керівництва", - видав фейковий керівник.

Але, як бачимо, факти свідчать про інше. Крім того, саме російські війська потроху здають позиції на Запоріжжі, а ЗСУ повільно, але впевнено йде вперед. 




Схожі новини: