Терпець урвався. Частина п’ята

Переглядів: 489

6 липня 2023 18:25

Терпець урвався. Частина п’ята фото

Чому посол України в Ізраїлі намагається посварити наші держави.

Початок - тут. Друга частина. Третя частина. Четверта частина.

Не встиг я відправити на адресу посольства України в Ізраїлі листа з питаннями до громадянина Корнійчука, як отримав відповідь. Ось вона:

«Шановний, Михайло Володимировичу!

Відповідаючи на Ваш запит, хочемо перш за все закликати Вас використовувати у своїй роботі не російські наративи і чутки, а офіційні джерела інформації.

Сьогодні вкрай важливо не стати жертвою ворожих маніпуляцій та несвідомим учасником інформаційної війни, яку веде наш противник.

Одним з видів такої інформаційної війни є спотворення фактів, поширення недостовірної інформації та дискредитація дій посадових осіб.  

Посольство України в Ізраїлі завжди співпрацювало з демократичними ЗМІ, які продовжують тримати інформаційний фронт під час відсічі російської агресії.  

Для уникнення викривлення інформації, звертаємо Вашу увагу, що біографія посла України у Ізраїлі викладена на офіційному сайті Посольства України. Вона є вичерпною та достовірною.

Частина запитуваної інформації, а саме інформація про сімейний стан, батьків, причини одруження або розлучення та інша конфіденційна інформація, є інформацією про фізичну особу, яка згідно статті 11 закону України «Про інформацію» не підлягає збиранню та поширенню.

Частина запитуваної інформації є недостовірною, однак для встановлення цього факту Ви можете звернутись до органів, які за Законом України «Про доступ до публічної інформації» можуть бути розпорядниками подібної інформації.  

З повагою,  Посольство України у Державі Ізраїль».

З одного боку, приємно: відповіли швидко і «з повагою». З іншого, відповідь невідомо чия та невідомо про що. Тому спрямував ще одного листа з поясненням:

«ЛИСТ АДРЕСОВАНИЙ НЕ ПОСОЛЬСТВУ УКРАЇНИ В ІЗРАЇЛІ, А ОСОБИСТО ГРОМАДЯНИНУ КОРНІЙЧУКУ, ЯКИЙ Є ПОСЛОМ. ВІДПОВІДЬ ВІД ПОСОЛЬСТВА МЕНЕ КАТЕГОРИЧНО НЕ ВЛАШТОВУЄ».

Чекаю на нову відповідь.

 

 

 

 




Схожі новини: