У мережі підпілля показало координати розташування ворожих силовиків у Мелітополі

Переглядів: 664

6 липня 2023 15:37

У мережі підпілля показало координати розташування ворожих силовиків у Мелітополі фото
Росіяни у Мелітополі мають ходити і оглядатися, про їхні місця знаходження все відомо

На тимчасово окупованих територіях загарбники під постійним прицілом підпілля. Цього разу його учасники показали, де у Мелітополі дислокуються слідчі та прокурори рф. 

За даними партизанського руху С.Р.О.К., у будівлі Мелітопольського міськрайонного суда за адресою вулиця Інтеркультурна, 90 зараз розташувався  загальновійськовий слідчий комітет слідчого комітету рф. Орієнтовно до його складу входить 11 осіб, а очолює цю структуру підполковник Максим Шелпаков. Саме ці люди "шиють" справи мелітопольцям, яких продовжують затримувати з різних причин, та робити фігурантами кримільних справ. 

Ще одне логово ворога розташоване у будівлі прокуратури по вулиці Байбулатова, 22, що поруч з братським кладовищем. Росіяни вирішили не змінювати цільове призначення приміщення, і "оселили" тут військову прокуратуру. Ця структура підтримує обвинувачення проти цивільних мелітопольців у судах і також дотична до їх поневолення. 

Також відомо, що російські силовики використовують одну з будівель по вулиці Чернишевського, там є підвали, де тримають і катують мелітопольців. 




Схожі новини: