Бердянського колаборанта "увічнили" у Мелітополі

Переглядів: 533

6 липня 2023 11:04

Бердянського колаборанта увічнили у Мелітополі фото
Місця для дошки колаборанту у Бердянську не знайшлось, встановили у Мелітополі

У Мелітополі окупаційна влада продовжує "засмічувати" вулиці та будівлі пропагандистським шлаком. Черговий приклад - встановлення меморіальної дошки колаборанту з сусіднього Бердянська. 

Днями "урочистості" проходили на подвірʼї поліцейського відділку у Мелітополі (тут на вулиці Івана Алексєєва колись знаходилось ДАЇ). Зрадники у погонах поклали квіти до меморіальної дошки з іменем олександра колеснікова, який пішов на співпрацю з ворогом і став заступником начальника Бердянської автоінспекції. 

"Саме олександр колесніков став одним з провідних колаборантів-правоохоронців. Зробив свій внесок у примушенні до зради інших правоохоронців, які були у Бердянську. У серпні минулого року партизани Бердянська підірвали його автівку разом з ним. Зараз його "справу" продовжує його дружина", - повідомляють Бердянські Тг-канали.

Таким чином окупанти вшанували людину, яка зрадила присязі та підбурювала до цього своїх колег. Цю пам'ятну дошку обов'язково приберуть, як тільки Мелітополь повернеться під український прапор.

 




Схожі новини: