Стало відомо, наскільки ЗСУ наблизились до Мелітополя

Переглядів: 772

6 липня 2023 08:56

Стало відомо, наскільки ЗСУ наблизились до Мелітополя фото
На Мелітопольському напрямку наші військові важко, але рухаються вперед

На Мелітопольському та Бердянському напрямках ЗСУ поступово рухається вперед, звільняючи окупоповані території. За останній час вже звільнено 9 населенних пунктів.

"У цілому, в ході проведення Силами оборони наступальної операції оперативна обстановка різких змін не зазнала та характеризується намаганнями противника вийти на адміністративний кордон Донецької області та утримати території в Донецькому й Таврійському операційних районах. У рамках проведення наступальної операції у Донецькому й Таврійському операційних районах найбільш активними напрямками є Мелітопольський та Бердянський, де наші підрозділи просунулися в глибину оборони противника до 7,5 км", - повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України Олексій Громов в інтерв'ю "Укрінформу".

На сьогодні лінія зіткнення з активними бойовими діями перевищує 1200 км. Вона охоплює Херсонську, Запорізьку, Донецьку, Луганську та Харківську області.

Крім того, напруженою ситуація лишається на державному кордоні на півночі України та вздовж узбережжя Чорного моря, також ворог веде постійні ракетно-артилерійські обстріли з території рф та Білорусі. 




Схожі новини: