Чай врятує від головного болю - який саме

Переглядів: 529

21 червня 2023 19:01

Чай врятує від головного болю - який саме фото

Головний біль не завжди є ознакою якогось захворювання. Часто він є наслідком стресу, перевтоми, надмірного хвилювання, тому в таблетках немає необхідності. В таких випадках допоможе всім знайомий напій.

Який же чай допоможе позбутися головного болю?

Фахівці в першу чергу рекомендують вживати чай з ромашкою, щоб зменшити дискомфорт від болю та підвищити якість життя. Ромашковий чай має протизапальну дію, а також дуже корисний людям з діабетом за рахунок своїх цукрознижуючих властивостей. Напій п’ють при стресах, сильному хвилюванні, неконтрольованому нервовому збудженні, а також при мимовільному напруженні м’язів для їх розслаблення.

Також чудово справляється з болем чай з перцевої м’яти. Ця трава має заспокійливу дію на організм, знімаючи головні болі, тривожні розлади і проблеми зі шлунком, оскільки вона містить ментол і метилсаліцилат. Ці речовини мають спазмолітичну дію. Крім того, м’яту можна використовувати у вигляді олії, нанесеної на чоло.

Якщо головний біль викликаний стресом, то чай з меліси лимонної дозволить швидко розслабитися. Тому він рекомендується його тим, хто страждає від мігрені.

А ще можна приготувати настій із гвоздики, яку треба залити окропом.

Будьте здорові!




Схожі новини: