У Цюриху мелітопольці співали разом з Артемом Пивоваровим прямо на вулиці

Переглядів: 593

6 червня 2023 21:16

У Цюриху мелітопольці співали разом з Артемом Пивоваровим прямо на вулиці фото
Виступ Пивоварова просто неба проходив під наглядом поліції

Через скасування концерту співак Артем Пивоваров був змушений співати просто неба у швейцарському Цюриху. Послухати артиста прийшли українці, які знайшли прихисток в цій країні від війни.

Як ми писали раніше, відразу два українські музиканти - Олег Скрипка та Артем Пивоваров - не змогли провести заплановані благодійні концерти у Цюриху. Місцева влада та приймаюча сторона звинуватили виконавців у зв’язках із групами, які підтримують ультраправу ідеологію. Звісно, що ці звинувачення безпідставні, бо на меті у артистів - тільки популяризація української культури за кордоном та привернення уваги до ситуації у країні, а також збір коштів на підтримку ЗСУ. 

Артем Пивоваров вирішив все одно виступити у Цюриху - на вулиці без апаратури та музикантів. Його прийшли послухати українці - дорослі і діти з національною символікою. За подією спостерігали наряди поліції, які навіть пригнали водомет. Але силовики не стали втручатися. 

"Українці довели, що ми - єдині, сильні і незламні. Ви не зможете заборонити українців! Як ви цього не можете зрозуміти?! Ви не зіпсували навіть настрою ані музикантам, ані публіці. До нас підходили швейцарці, і ми пояснювали їм, що тут відбувається і чому. Ми плакали, співали гімн, обіймались і доволі дохідливо пояснили містянам, хто головне hlo у цьому світі. Ви не зіпсували івент! Ви його поширили з камерного формату до міського", - поділилася враженнями одна з мешканок Мелітополя. 

Варто зазначити Європа та решта світу має сумніви щодо того, чи потрібно зупинити рф, поки Україна переживає наслідки техногенної катастрофи, якою став підрив Каховської ГЕС

Читайте також: ООН – терористична організація? Українські зірки відреагували на оголошення "дня російської мови". 




Схожі новини: