Пологовий будинок почне працювати не раніше червня

Переглядів: 924

20 травня 2021 15:09

Пологовий будинок почне працювати не раніше червня фото
Після офіційного відкриття пологового зандобиться два тижні на дезинфекцию

Пологовий будинок в Мелітополі зможе приймати породіль не раніше червня. Після церемонії відкриття медичним працівникам знадобиться час для того, щоб підготувати заклад для прийому пацієнтів.

Нагадаємо, урочисте відкриття пологового будинку після капітального ремонту заплановане на 25 травня. Але головний лікар  медичного закладу Анатолій Скиданюк під час прямого ефіру на сторінці ГО «Патріот» назвав ці урочистості скоріше не відкриттям пологового, а "передачею ключів від підрядника до медичних працівників".

Для того, щоб підготувати пологовий будинок до прийому породіль, медичним працівникам потрібний час. Необхідно провести прибирання та фінальну дезинфекцію. Для цього потрібні мінімум два тижні.

Передбачається, що на першому етапі одночасно будуть працювати і відремонтований пологовий будинок, і післяпологові палати, відділення патології у гінекологічному корпусі. Нових пацієнтів прийматимуть у новенькому пологовому, а ті, хто був госпіталізований раніше, завершуватимуть лікування та госпіталізацію на старих площах. Це буде додаткове навантаження на медичний персонал, але графік вже продуманий і затверджений.

Нагадаємо, після відкриття пологового будинку в одній будівлі будуть розміщені і пологове відділення, і гінекологічний стаціонар. У медзакладі з’явиться велике приймально-діагностичне відділення з оглядовими гінекології та акушерського стаціонару, рецепція, де рідні пацієнтів зможуть отримати необхідну інформацію та залишити свої «передачі».

 



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: