Акимовская громада хочет выиграть деньги на фестиваль "7 Нorse Молочного лиману"

Переглядів: 1200

11 травня 2021 16:30

Акимовская громада хочет  выиграть деньги на фестиваль 7 Нorse Молочного лиману фото

Акимовская громада хочет проводить ежегодный фестиваль воинских и традиционных культур на побережье Молочного лимана.

Идея фестиваля «7 Нorse Молочного лиману» будет реализована, если громада одержит победу в конкурсе проектов "Наша громада", организованном телеканалами ICTV и СТБ в партнерстве с Украинским кризисным медиа-центром в рамках Программы USAID «Децентрализация приносит лучшие результаты и эффективность» (DOBRE).

Вот как презентует свою идею Акимовская громада:

"Ідея нашого проєкту полягає у започаткуванні щорічного фестивалю національних воїнських та традиційних культур на узбережжі Молочного лиману, що відродить спортивно-патріотичне виховання підростаючого покоління регіону та залучить молодь усієї країни до здорового способу життя. У рамках міжнародного фестивалю надати майданчик для демонстрації спортивних національних мистецтв народів півдня України та вокальних і танцювальних колективів. Також привернути увагу інвесторів до території узбережжя Молочного лиману для подальшого розвитку Якимівського краю.

У рамках фестивалю передбачено демонстрація бойових мистецтв 20 народних культур: греків, грузинів, вірмен, азербайджанців, козацькі бойові мистецтва, японські, філіппінських та індонезійських та ін. Паралельно з цим будуть відбуватися виступи етно колективів, співаків та танцюристів".

На проект надо 650 тысяч гривен. 500 тысяч хотят получить от организаторов конкурса.

Но чтобы это случилось, за проект надо проголосовать. Сделать это можно ЗДЕСЬ

 

 



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: