Мелитополь готовится к непогоде

Переглядів: 1310

11 лютого 2021 09:55

Мелитополь готовится к непогоде фото

По прогнозам Укргидрометцентра по всей Украине ожидается ухудшение погоды: значительный снег, налипание мокрого снега, порывы ветра 15-20 м / с, метели, снежные заносы, на дорогах гололедица.

В Мелитополе и районе много снега вряд ли будет, температура воздуха резко снизится.

Мелитопольщина готовится к непогоде. В частности, на внеочередном заседании Госкомиссии по вопросам техногенной безопасности и ликвидации чрезвычайных ситуаций решено:

"перевести територіальні підсистеми в режим підвищеної готовності;

забезпечити посилений моніторинг обстановки, особливу увагу звернути на роботу соціальних об’єктів, систем життєзабезпечення і транспортної інфраструктури;

організувати інформування населення про ускладнення погодних умов та дотримання заходів безпеки і порядку дій у цей період.

Укравтодор спільно з Укртрансбезпеки, Нацполіцією, ДСНС та  ОДА повинні:

організувати цілодобову роботу штабу при Укравтодорі, обласних та районних штабів із забезпечення сталого транспортного сполучення на автомобільних дорогах;

забезпечити оперативне розчищення снігу на автошляхах і в населених пунктах та профілактичне оброблення дорожнього покриття;

завчасно обмежувати рух транспорту, де прогнозується виникнення заторів;

провести роз’яснювальну роботу із перевізниками щодо максимального утримання від направлення в рейси транспорту у період ускладнення погоди;

забезпечити міжобласну взаємодію щодо регулювання транспортних потоків, у разі необхідності спрямовувати великовантажні транспортні засоби у визначені місця відстою".

Резюмируем: с четверга не стоит планировать дальние поездки, лучше закупить продукты и лекарства, проверить наличие свечек, спичек и предметов первой необходимости.

Кстати, согласно прогнозу погоды в Мелитополе и районе  завтра, в пятницу температура воздуха снизится от плюс 5 до минус 8 градусов.

 



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: