В России сообщили о 100% эффективности второй российской вакцины от коронавируса

Переглядів: 674

19 січня 2021 16:24

В России сообщили о 100% эффективности второй российской вакцины от коронавируса фото

Иммунологическая эффективность второй российской вакцины от коронавируса "ЭпиВакКорона" производства российского научного центра "Вектор" составляет 100%.

"Эффективность вакцины складывается из ее иммунологической эффективности и профилактической эффективности. По результатам 1-2-й фаз клинических исследований, иммунологическая эффективность вакцины "ЭпиВакКорона" составляет 100%", - говорится в сообщении Роспотребнадзора.

По их данным, первая и вторая фаза клинических исследований второй российской вакцины от Covid-19 проводились в июле-сентябре прошлого года.

Во второй фазе принимали участие 86 человек, разделенных на две группы: одна группа (43 добровольца) уже получила вакцину "ЭпиВакКорона", другая (43 добровольца) – плацебо. Все привившееся добровольцы чувствовали себя хорошо, лишь у двух из них отмечалась болезненность в месте укола. Через двое суток боль прошла.

Источник



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
19 січня 2021 г. (19:03)

До речі, хто знає, чим є насправді НВО "Вектор"? "Вектор", який розташований недалеко від Новосибірска є центром, де путінським недорейхом розробляється біологічна збоя. Московська Орда зобов'язалася не виробляти біологічну зброю, а наявні її запаси, на час підписання конвенції про заборону цієї варварської зброї, знищити. (Звичайно що Кремль традиційно завжди плював і плює на будь які свої міжнародні зобов'язання, продовжує розробляти засоби для ведення біологічної війни). А ще "Вектор" відомий тим, що там зберігається найбільша та найповніша у світі колекція штамів найнебезпечніших мкроорганізмів (бактерій та вірусів), збудників настрашніших смертельних хвороб для людей і тварин, таких як Ебола, чи Сибірська виразка. Між іншим, 17 вересня 2019 року в одному з виробничих приміщень НВО "Вектор" сталася аварія (вибух), про справжні масштаби якої знають, можливо лише, спецслужби розвинених країн світу. І ось саме після цієї аварії якимось дивним чином почала розповсюджуватися по всьому світові пандемія COVID 19. "Совпадєніє?" - "Нє думаю..." А тепер у цих путінських докторів "менгеле", які продукують виключно лише саму СМЕРТЬ, хтось пропонує купувати вакцину? Та чи й вакцина це взагалі? Чи бува не розведений фізіологічним розчином відомий усьому людству "Новічок"? Дійсно, при виконанні всіх інструкції розробників, "ефективність" "Новічка" досягає 100%. (Випадок з Навальним не слід брати до уваги. Організаторами отруєння Навального з самого початку так було і задумано, трішки травануть свого агента, який грає роль "опозиціонера" до фашистського режима Путіна, щоби створити йому на Заході та й на самій Московії імідж, такого собі, мученика).

Аноним
21 січня 2021 г. (19:22)

Рогуль, ты открыл нам глаза. Только пиши не на иностранном, он тут не катит. СУГС!

Аноним
22 січня 2021 г. (12:15)

 Вибачаюся, та я свою думку висловив не для таких розумово обмежених тварин, як ти. Пі#дуй у Сизрань і там смокчі те, що ви, недолугі ординці, за звичай, завжди смокчите, у прямому та перенсному сенсах.

житель
19 січня 2021 г. (20:18)

хохлы-ну зачем вам Российские новости-а это для плоскоголовых у которых уже ничего и никогда не будет ни грамотных-ни умных -а будет кредитор-который диктует как тратить деньги-а до России-вам уже не дойти-а писака бендеровский ниже- это подттвеждение моих слов-жалко чем дальше-тем тупорылее становится хохол с засранными мозгами и иллюзиями западной демократии

Аноним
19 січня 2021 г. (21:37)

Наявний вище акт дефікації "жітєлєм" наочно демонструє нагальну необхідність термінового введення в Ураїні інституту "негромадянина", на зразок того, як цей принцип діє у країнах Балтії. Оця вся кацапська недолуга наволоч, що гадить на нашій українській землі і яка люто ненавидить Україну і все українське, щонаймеше, повинна бути позбавлена виборчих прав. Особливо упоротих треба притягати до кримінальної відповідальності за колабораціонізм, або депортувати на "духовную родіну", куди небуть, наприклад у Сизрань.

Аноним
19 січня 2021 г. (21:43)

нехай вся оця погань далі совокупляється зі своїми смердючими "духовимі скрєпамі" та продовжує "воювати" у "вєлікай атєчєствєннай вайнє".

Аноним
20 січня 2021 г. (08:38)

Ну ты тут и нагадил, да ещё и на иностранной мове. Бред какой то

Аноним
20 січня 2021 г. (11:27)

Опять глоду нахерячился?

Иванкевич
21 січня 2021 г. (09:47)

Заметка заканчивается словами "Через двое суток боль прошла." Как это понимать? Боль прошла, в том смысле, что испытуемые благополучно отошли в мир иной? Мертвые ведь не испытвают боли? Не так ли?


Схожі новини: