Суд арестовал Навального

Переглядів: 722

18 січня 2021 16:51

Суд арестовал Навального фото

Вернувшегося накануне в Москву и задержанного в аэропорту Шереметьево российского оппозиционера Алексея Навального суд арестовал на 30 суток - до 15 февраля.

Навальный просидит за решеткой до второго суда, который состоится 29 января.

"И этот второй суд будет куда важнее: там будут решать, заменить ли Навальному его условный срок на реальный. Ходатайство подала Федеральная служба исполнения наказаний. Если его удовлетворят, оппозиционер может отправиться на несколько лет в колонию", - комментирует ситуацию телеграм-канал "Политика страны".

Напомним, российский оппозиционер с лета 2020 года находился в Германии. Туда его привезли в конце августа, после того как он потерял создание во время перелета  из Томска в Москву. Европейские и британские эксперты после изучения анализов пришли к выводу, что политика отравили "Новичком". Решение о возвращении в Россию Навальный принял в январе 2021 года. 17-го числа он прибыл в московский аэропорт, где его задержали.

Источник



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
18 січня 2021 г. (20:37)

Алєксєй Навальгий є політичнии проектом, за своєю сутністю схожий на рестайлинг якоїсь давно застарілої моделі автомобіля. Змінюється зовнішній дизайн, та деякі суттєво не принципові функції, при збереженні загальної конструкції. Будь якій людині, здатній аналізувати ситуацію на Московській Орді, цілком зрозуміло, що путінський недорейх впритул наблизився до свого остаточного і повного розпаду на 15-20 незалежних держвих утворень. Щоб якось зупинити об'єктивний процес неминучого розпаду останньої недоімперії у світі, путінська гебістсько-кримінальна братва, яка зараз контролює абсолютно всі ресурси Московії і яка, за оцінками експертів, вкрала і володіє ресурсами на понад одного трльйона доларів, відчайдушно намагається врятувати катастрофічну для неї ситуацію. Ось для цього і з'явився проет "Навльний", з якого ліплять, такого собі Нельсона Манделу. Як такий, що позбавлене сенсу є вислів гуманний канібал, так не може бути у принципі “хорошого” московитянина. Московська наволоч, є спільнотою спадкоємців Золотої Орди, які здатні лише загарбувати, поневолювати та вбивати інші народи. Тому не вірте, що Навальний є альтернативою Путіна. Роль Навального, яку його призначили грати “карєфани” пітєрського гопника, полягає у тому, щоб позбутися негативного фашистського іміджу, іміджу держави-терориста, сформованого путінським режимом у світі за роки його диктатури. Не може бути у принципі демократичної Московії, як не існує у природі сухої води, чи холодго вогню, це взаємовиключні категорії. Московія, ЗА БУДЬ ЯКОГО ПРАВИТЕЛЯ, являє собою антипод людської цивілізації і є центром ЗЛА на планеті Земля.


Схожі новини: