Пять единиц в одни руки и никаких промо-акций - как АТБ меняет правила в связи с карантином

Переглядів: 1979

18 березня 2020 15:20

Пять единиц в одни руки и никаких промо-акций - как АТБ меняет правила в связи с карантином фото

Сеть популярных в Мелитополе супермаркетов АТБ меняет правила в связи с карантином.

Сразу мелитопольцы обратили внимание на объявления на двери супермаркетов. Администрация сообщала, что с 18 марта напитки в ПЕТ-упаковках продают до 12 штук в одни руки, остальные товары до 5 штук/кг в одни руки.

Также в магазины в час пик стараются пускать не более 15 покупателей одновременно.

Кроме того, администрация сообщает о еще ряде принятых мер:

"1. Забезпечення всіх співробітників магазинів засобами індивідуального захисту - захисними масками.

2. Розміщення антисептичних та дезінфекційних засобів для співробітників в робочих приміщеннях магазинів.

3. Проведення щоденного температурного скринінгу співробітників магазинів при виході на роботу і протягом робочого дня. Співробітникам магазинів надано інформаційно-роз'яснювальні матеріали та докладні інструкції щодо запобігання зараження і розпізнавання симптомів захворювання.

4. Збільшення періодичності проведення санітарної обробки робочих поверхонь магазинів (касові транспортери, робочі зони касових боксів, ручки дверей, камери схову, пакувальні столи і т.д.) дезінфікуючими засобами кожні 5-6 годин.

5. Здійснення продажів продукції відділу "Свіжа випічка", що зберігається на верхній полиці, в поліетиленових пакетах. Реалізація асортименту кулінарних, здобних, хлібобулочних виробів на полицях із закритою вітриною.

6. Введення в мережу аналогів вітчизняної продукції, в зв'язку з можливими перебоями в поставках власного імпорту з таких країн, як Італія, Польща, Словаччина і т.д.

7. Забезпечення товарного запасу не менше ніж на 30 календарних днів і не менше ніж в 2 рази на всіх Розподільчих Центрах компанії (особливо регіональних) і в магазинах за переліком товарів підвищеного попиту.

8. Впровадження мораторію на оптову реалізацію наступних груп товарів: сипучі, бакалія, «заморозка», антибактеріальні та дезінфікуючі засоби на весь період дії загальнонаціонального карантину.

9. Припинення проведення промо-заходів (дегустації, консультації) та заходів масового характеру (ярмарки, розіграші, святкове відкриття магазинів).".



Имя:
Ваш комментарий:

колян
18 березня 2020 г. (18:41)

некуево сэкономят


Схожі новини: