В Мелитополе карантин

Переглядів: 2371

11 березня 2020 20:51

В Мелитополе карантин  фото

С завтршнего дня в Мелитополе таки вводят карантинные ограничения.

Такая информация появилась на сайте мэрии.

Карантин планируется ввести с 12 марта по 3 апреля.Причем, он будет действителен и для школ, и для садиков, и для вузов

"Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» з 12 березня до 3 квітня 2020 р. на усій території України установлено карантин.

11 березня 2020 року у конференц-залі виконавчого комітету Мелітопольської міської ради під головуванням першого заступника міського голови Ірини Рудакової відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відповідно до рішення  комісії  у Мелітополі введено карантинні заходи.

Відповідно до статті 29 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб” з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 та з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 р. Кабінет Міністрів України постановляє:

Установити з 12 березня до 3 квітня 2020 р. на усій території України карантин, заборонивши:
- відвідування закладів освіти її здобувачами;
- проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників)", - сказано в сообщении мэрии.

Педагоги экстренно рассылают в родительские чаты информацию об отмене занятий, ведь еще буквально пару часов назад, родителям сообщали, что занятия завтра будут. При этом, детей, которые в школу придут, отправлять домой самих не станут.



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
12 березня 2020 г. (02:37)

Это наывается капитуляция а не карантин .. дауны и не поняли как их развели


Схожі новини: