Водитель под "кайфом" тянул полицейского за машиной

Переглядів: 762

10 лютого 2020 09:21

Водитель под кайфом тянул полицейского за машиной фото

Во Львове водитель Renault Megane стеклом зажал руку патрульному и протянул его за автомобилем около 100 м.

Водитель находился в состоянии наркотического опьянения, а в салоне его авто была женщина, которую разыскивали за кражу, сообщает пресс-служба патрульной полиции области.

"Оперативники предупредили патрульных о Renault Megane, в котором может находиться человек в розыске. Также, по их словам, в салоне вероятно, есть наркотические вещества. Через некоторое время инспекторы остановили авто. Номерные знаки едва просматривались, поэтому полицейские попросили водителя выйти и устранить нарушения. Мужчина заметно нервничал. Он лишь немного открыл окно и начал давать для ознакомления документы. Вдруг, неизвестный резко поднял стекло, зажал руку патрульном и тронулся. Напарник и сотрудники Управления противодействия наркопреступности пытались остановить авто", - сказано в сообщении.

Протянув полицейского около 100 метров, автомобиль остановился. . 24-летнего львовянина задержали. Его пассажирка, 34-летняя львовянка, действительно оказалась в розыске. Еще у нее обнаружили 10 граммов метадона.

На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу и скорую помощь для полицейского.

 

Близько 100 метрів порушник протягнув патрульного затиснувши його руку вікном тепер водієві загрожує кримінал Вчора близько 14-ї години, на вулиці Повітряній до патрульних звернулися оперативні працівники Управління протидії наркозлочинності (далі УПН) і повідомили, що цією вулицею невдовзі буде їхати автомобіль Renault Megane, в якому може перебувати особа у розшуку. Також, з їхніх слів, в салоні, ймовірно, є наркотичні засоби. Через деякий час інспектори помітили цей автомобіль і зупинили його на вулиці Ганкевича. Номерні знаки ледь проглядалися, тому поліцейські попросили водія вийти та усунути порушення. Чоловік помітно нервував. Він лише трохи відчинив вікно і почав давати для ознайомлення документи. Раптом, невідомий різко підняв скло і затиснув руку патрульному та рушив. Напарник та працівники УПН намагалися зупинити транспортний засіб. Протягнувши поліцейського близько 100 метрів, автомобіль зупинився. 24-річного львівянина затримали. Він мав ознаки наркотичного спяніння. Його пасажирка, 34-річна львівянка, і справді виявилася у розшуку Залізничним відділом поліції за ч.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) ККУ. У неї виявили речовину, ймовірно наркотичного походження. За попередньою інформацією, це 10 грамів метадону. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та швидку допомогу для поліцейського. Водій відмовився від перевірки на стан наркотичного спяніння. На нього винесли постанову за ч.6 ст.121(Забруднений номерний знак, що не дозволяє чітко визначити його з відстані двадцяти метрів) КУпАП та за ч.1 ст.130(Керування в нетверезому стані) КУпАП. Чоловіка затримали за ст. 208(Затримання уповноваженою службовою особою) КПКУ та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Тепер йому загрожує відповідальність за ч.2 ст.342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обовязків) ККУ, а також за ч.2 ст.345 (Умисне заподіянні працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у звязку з виконанням цим працівником службових обовязків) ККУ. #патрульнаполіція #Lvivpolice

Gepostet von Патрульна поліція Львівської області am Sonntag, 9. Februar 2020

Источник: Газета



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: