Гладковському повідомили про підозру

Переглядів: 834

19 жовтня 2019 15:34

Гладковському повідомили про підозру фото

Гладковському повідомили про підозру у зловживанні владою.

Слідство стверджує, що він домігся закупівлі вантажівок для держоборонзамовлення за завищеними цінами, повідомляє Ліга.

Детективи НАБУ повідомили екс-першому заступнику секретаря Ради національної безпеки і оборони Олегу Гладковському про підозру у зловживанні службовим становищем та декларування недостовірної інформації, повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Підозру погоджено керівником САП Назаром Холодницьким. Правоохоронці стверджують, що колишній чиновник використовував владу та службове становище з метою отримання неправомірної вигоди підприємством Богдан Моторс, у якому він є кінцевим власником. За версією слідства, Гладковський забезпечив включення в держоборонзамовлення вантажівок МАЗ 6317 (Богдан 6317) за завищеними цінами, в результаті чого державі було завдано збитків у розмірі понад 10,6 млн грн.

Також Гладковського звинувачують у тому, що він не задекларував доходи дружини від здачі нерухомості в центрі Києва - $64500 за 2016-2018 роки.

Вирішується питання про вибір підозрюваному запобіжного заходу.

При цьому Петро Порошенко прокоментувава те, що відбувається так: "Ще з римських часів популісти при владі завжди керують за принципом "хліба і видовищ".



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
19 жовтня 2019 г. (17:25)

Адвокати легко доведуть, що підзахистний уяви не мав про доходи дружини, а більш дешеві автівки були менш надійними, тому для ВСУ обрали саме таку комплектацію за таку ціну. А поки весь цей спектакль грається нашим з вами коштом, українська земелька упливає до кукловодів маладьіх рефарматарав. 

Аноним
20 жовтня 2019 г. (03:44)

Пiдозру уже 6лет всем предявляют, но ни одного чиновника  не посадили не садят и не будут. Очередной спектакль для лохов ,теперь от никчемного  шута 

Аноним
20 жовтня 2019 г. (08:27)

Ну почему лохи всегда мечтают о четвертовании на площадях, вместо того, чтобы самому работать, богатеть и не искать виновных в своем убожестве.


Схожі новини: