Председатель Запорожского облсовета замечен в коррупционном «эксцессе»

Переглядів: 673

15 жовтня 2019 16:05

Председатель Запорожского облсовета замечен в коррупционном «эксцессе» фото

НАПК выявило недостоверные данные в декларации председателя Запорожского областного совета Григория Самардака. Так, ведомство закончило проверку декларации по 2017 года, представленной Самардаком Григорием Викторовичем.

Як інформує сайт zp-fakty.net.ua, суб’єкт декларування у розділі 3 «Об’єкти нерухомості» декларації зазначив недостовірні відомості про вартість на дату набуття права на об’єкт нерухомого майна, не вказав відомості:

- про право користування членами сім’ї будинком відпочинку, який використовувався ними для проживання на кінець звітного періоду (за адресою: Запорізька область, Розумівська с/рада);

- земельну ділянку (за адресою: Запорізька область, Якимівський район, смт Кирилівка, яку було передано у користування  члену сім’ї ТОВ «Фірма Славутич»);

- відомості про 1/3 частки квартири у м. Запоріжжя, загальною площею 52,75 м2, яка належить члену сім’ї на праві власності та є зареєстрованим місцем проживання.

Недостовірні відомості відрізняються від достовірних на суму 134 372 грн, що не перевищує 100 прожиткових мінімумів для працездатних осіб на день подання декларації (176 200 грн).

У зв’язку з чим Григорій Самардак уникає притягнення до адміністративної відповідальності за вчинення корупційного правопорушення.

Очевидно, що уникнення покарання це повністю заслуга минулого уряду, який щорічно підвищував прожитковий мінімум, адже це рятувало Григорія Самардака.

Источник: zp-fakty.net.ua



Имя:
Ваш комментарий:

злой черный гений
15 жовтня 2019 г. (21:08)

Казнить пидераста


Схожі новини: