В Мелітополі оперативники затримали підозрюваного у пограбуванні неповнолітнього

Переглядів: 791

6 серпня 2019 21:20

В Мелітополі оперативники затримали підозрюваного у пограбуванні неповнолітнього фото

Поліцейські в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали раніше судимого чоловіка, який обґрунтовано підозрюються у пограбуванні неповнолітнього. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

5 серпня близько о 23:30 до Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області звернулась жінка 1983 року народження із заявою про пограбування її неповнолітнього сина.

Поліцейськими встановлено, що на вулиці Грушевського у Мелітополі зловмисник, погрожуючи застосуванням фізичної сили, вирвав з рук хлопця 2003 року народження мобільний телефон.

Працівники відділу кримінальної поліції в результаті вжитих оперативно-розшукових заходів встановили особу нападника. Ним виявився раніше судимий місцевий мешканець 1996 року народження. Викрадене вилучено.

Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.



Имя:
Ваш комментарий:

Гость
6 серпня 2019 г. (21:48)

А что там с наркодиллером ментом орловым


Схожі новини: