В Мелитополе открыли "Школу семейной жизни"

Переглядів: 784

5 липня 2019 17:58

В Мелитополе открыли Школу семейной жизни фото
Школа семейной жизни начала работу

4 июля в Мелитополе стартовали тренинги по основам семейной жизни.

Инициировала их проведение благотворительная организация "Агапе-Украина".

"Нашою метою є необхідність донести знання про побудову стосунків, про функціонування повноцінної щасливої сім’ї, про відповідальне та ефективне батьківство. Перед учасниками курсу виступив один із тренерів Дем’яненко Анатолій – люблячий чоловік, зразковий батько, який поділився власним 14-ти річним досвідом побудови сімейних стосунків. Заняття було на тему: «Основи сім`ї ». Всім відомо, що сім’я відіграє важливу роль в житті кожної людини. Говорили про те, що запорукою міцної сім`ї є чотири речі – любов, довіра, вірність, чесність. Під час заходу неодноразово наголошувалось, що любов – це готовність і бажання жити заради добра і щастя однієї людини. Хотілося відзначити, що побудова міцної сім`ї – спільна справа подружжя і це мистецтво якому потрібно вчитися. Ми прагнемо допомагати молоді зрозуміти значущість сім’ї, поліпшення сімейного благополуччя та створення щасливої родини через просвітницьку й освітню діяльності та консультативно-тренінгову роботу", - поясняют в БО. 

Уточняют, присоединится к курсу могут все желающие. Занятия проходят по четвергам, в 18.00 по адресу ул. Гризодубовой, 38.



Имя:
Ваш комментарий:

Гость
6 липня 2019 г. (13:55)

А что ж солнцеликий не стал тренером ?У него опыт бооольшой Рассказал бы пацанам ,как взять в жены экскортницу ,еще и моложе своего сына Или он поделится опытом ,когда в жены внучку по возрасту возьмет?


Схожі новини: