Сослуживцы погибших летчиков возмущены решением Мелитопольского суда

Переглядів: 1836

18 квітня 2019 19:45

Сослуживцы погибших летчиков возмущены решением Мелитопольского суда фото
После того как было обнародовано решение судьи Юлии Горбачевой, в редакцию сайта "МВ" поступило открытое обращение от командования Мелитопольской авиабригады.

В нем сказано вот что:

"Суддя Мелітопольського суду відмовила вдові та дочці нашого побратима Олександра Бєлого у визнанні його загибелі результатом агресії Російської Федерації.

Підполковник Бєлий та ще вісім військовослужбовців нашої авіабригади загинули в небі над Луганськом 14 червня 2014 року. Літак ІЛ 76 було збито ПЗРК "Ігла", що потрапила в Україну з Російської Федерації - це доказаний факт! Так само обставини, що свідчать про факти збройної агресії Росії проти України є загальновідомим фактом, який закріплений на державному рівні.

Більше того, українські суди вже приймали рішення, якими признавали загибель українських військових результатом збройної агресії РФ (Перше таке рішення було прийняте ще в 2016 році Ярмолинецьким районним судом Хмельницької області - військовослужбовця Ярослава Костишина було признано загиблим в результаті збройної агресії РФ проти України. У 2017 році суддя Ленінського районного суду м.Кіровограда встановила юридичний факт загибелі Андрія Матвієнка від поранення під час виконання обов'зків військової служби внаслідок збройної агресії РФ проти України). Таких рішень прийнято десятки.

Але тільки не в Мелітополі. Тут суддя Юлія Горбачова чомусь не вважає РФ першопричиною загибелі командира екіпажу Олександра Бєлого. То може пані суддя і взагалі вважає, що "россиян в Донбассе нет"?

На нашу думку рішення судді Горбачової є не тільки не законним, але і таким що суперечить інтересам держави Україна. А ще просто не гідним. 

Пані суддя, чи відчуваєте ви себе у безпеці зараз, коли над Мелітополем синє чисте весняне небо? Чи знають ваші рідні, що таке ховатися від обстрілів у підвалах? Ні? Слава Богу і тисячам українців серед яких і підполковник Бєлий -це саме вони віддали свої життя за те, щоб ваше рідне місто не крили "Гради", завезені з Росії. Це їхні жінки стали вдовами, а діти вже ніколи не зможуть відчути тепло татових обіймів. Подумайте про це, пані суддя.

Командування військової частини А 3840, весь Мелітопольский гарнізон обурені прийнятим рішенням Мелітопольського суду. Воно вразило не тільки нас. Десятки телефонних дзвінків від побратимів, обурення цивільних осіб... Ми вимагаємо перегляду справи і прийняття зваженого законного рішення, гідного правосуддя для України, за яку віддають життя справжні герої.

Честь маємо, пані суддя

Майте і ви!"

Отметим, что полного текста решения с аргументами пока на руках у истцов нет. Когда оно будет получено, мы продолжим тему.

Фото из архива редакции


Имя:
Ваш комментарий:

Олексий
18 квітня 2019 г. (20:33)
  Яка там у неї честь? Білу Стрілу" на таку суку потрібно
житель
18 квітня 2019 г. (21:46)
что то бригада не протестовала когда посылали на смерть
Деятель
18 квітня 2019 г. (22:51)
Не надо говорить за весь гарнизон!!!!!!!!
Флавио007
19 квітня 2019 г. (02:39)
Не ожидал, что в авиаотряде могут быть такие придурки, навроде автора этой цыдулки.
То, что Порошенко трындит про "агрессию", но войну не объявляет - это "деожавный ривэнь"?
Ну, а если и вправду ПЗРК поступили из России (что не факт) - то это тоже "агрессия"? Дурдом.
Anonim
19 квітня 2019 г. (08:31)
Новость "терли" уже 15 раз, вызывает сомнения правдивость слов автора. Скорее всего это очередная утка от автора......
Артём
19 квітня 2019 г. (18:44)
Промыли хорошо мозги Мымрикову и его замам,такой бред написать...Ещё бы указали отделение Новой почты куда именно с России Игла пришла...Жаль пацанов.Но при чём тут судья?Она их туда посылала?Да и знали куда летят...только не надо про честь,долг,Родину,патриотизм....

Схожі новини: