Музейный выходной для детей

Переглядів: 1148

17 лютого 2019 13:37

Музейный выходной для детей фото
Сотрудники Мелитопольского краеведческого музея провели для детей музейный выходной.

"MLT Museum Smart Room / Арсенал Ідей Україна" разместили пост на своей странице в фейсбуке:

"16 лютого 2019 року співробітники відділу природи Мелітопольського міського краєзнавчого музею зустрічали юних краєзнавців – учасників інтерактивної освітньо-виховної програми «Музейний вихідний» на занятті «Сторінками кам’яної книги «Коли тут мешкали мамонти».
Наукові співробітники музею Ольга Саварець та Олена Мельничук присвятили зустріч одній із найцікавіших тем – тваринам льодовикового періоду, які мешкали на території сучасної Мелітопольщини. Мамонти - це стародавні тварини, яких вже на нашій планеті давно не існує, але історія про них буде пам'ятати завжди, адже печерні люди зображали їх на своїх наскельних малюнках, зокрема в «Гроті Мамонта» на території НІАЗ «Кам'яна Могила». Ці малюнки є найціннішими знахідками, які збереглися з давніх часів. Не оминули увагою і інших не менш цікавих тварин, які теж жили в ті часи, - шаблезубих тигрів, великих південних слонів та шерстистих носорогів. З величезним захопленням діти слухали спеціально запрошену гостю – Світлану Новгородську, яка розповіла про свій досвід участі в наукових розкопках, продемонструвала рештки тварин, запропонувавши дітям відгадати, кому вони належали, а також провела цікаву екскурсію окремими розділами експозиції відділу природи і виставкою «Викопна фауна Мелітопольщини»! Діти зробили багато висновків і відкриттів – зокрема про мешканців давніх морів та дерева, які також бувають кам’яними! Ведучи розмову про мамонтів неможливо не згадати мультфільм «Льодовиковий період», тож одним із творчих завдань зустрічі стало складання пазлів із його найвідомішими героями та назв їхніх видів. А завершилось заняття традиційним майстер-класом, в результаті якого кожен учасник створив свого власного (хоч і паперового ;) ) слона! Цікаво? Долучайтесь до нас! Адже тепер інтерактивна освітньо-виховна програма «Музейний вихідний» проводиться двічі – о 10.00 та 14.00!"












Имя:
Ваш комментарий:

Anonim
17 лютого 2019 г. (18:19)
Смешно научные сотрудники музея обучают детей вырезать, видно нечем больше заняться ДЕПУТАТЫ надо сократиить штат Жители просят вынести на обсуждение. 
Anonim
17 лютого 2019 г. (18:20)
Что модет предложить пионервожатая татарка к тому же, значит надо обьеденить клубы по месту жительства с музейными работниками
Anonim
17 лютого 2019 г. (18:22)
Это уже совсем не смешно изачально было видно что Ибрагимова не насвоем месте она работая в школе тоже мыслила недолеко. Жалко пропали нароботки Петровой и Сахацкой

Схожі новини: