Мелитопольских депутатов зовут на первую сессию года

Переглядів: 1590

13 лютого 2019 10:04

Мелитопольских депутатов зовут на первую сессию года фото
В Мелитополе назначен сбор депутатов горсовета
Первая в этом году сессия Мелитопольского городского совета состоится уже на следующей неделе.

В пятницу, 22 февраля, состоится заседание сессии городского совета.

Об этом сообщает пресс-служба мэрии.

"22.02.2019 року о 10.00 в залі засідань виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області за адресою: вул. М. Грушевського (К. Маркса), 5, відбудеться засідання 46-ї чергової сесії Мелітопольської міської ради.
Засідання транслюватиметься онлайн", - сказано в сообщении.

В порядке дня сессии такие вопросы:

1. Про надання земельним ділянкам статусу «вимушеної невідповідальності вимогам Зонінгу».
Доп. БЕСПЕРСТОВА О. – начальник управління містобудування та архітектури.

2. ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ.
Доп. КОТЛОВ Д. - начальник УКВ.

3. КОМУНАЛЬНІ ПИТАННЯ.
3/1. Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Мелітополя теплового лічильника, що знаходиться в житловому будинку № 418 по вул. Інтеркультурній.
3/2.Про надання дозволу на списання основних засобів, які обліковуються на балансі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Мелітопольської міської ради Запорізької області.
3/3. Про передачу до державної власності майна комунальної власності територіальної громади м. Мелітополя, яке перебуває в безоплатному користуванні Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.
3/4. Про внесення змін до рішення 29 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІ скликання від 02.11.2012 № 4/6 «Про затвердження єдиного реєстру будівель та споруд, які належать до комунальної власності територіальної громади міста Мелітополя» щодо включення об’єкту незавершеного будівництва, що розташований в районі багатоповерхового житлового будинку № 25 по вул. Брів-ла-Гайард у
м. Мелітополі.
3/5. Про приватизацію гуртожитку.
3/6. Про внесення змін до рішення 59 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VI скликання від 22.08.2014 № 4/13 «Про затвердження переліку комунального майна, що знаходиться в оренді ТОВ «Мелітопольські теплові мережі» відповідно до договору оренди від 28.02.1994 № 56».
Доп. КОТЛОВ Д. - начальник УКВ.

4. ПРОГРАМИ.
4/1. Про внесення змін до рішення 45 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 07.12.2018 № 3/51 «Про затвердження міської програми «Експлуатаційне утримання вулично-дорожньої мережі».
4/2. Про внесення змін до рішення 45 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 07.12.2018 № 3/59 «Про затвердження міської програми «Капітальний ремонт інших об’єктів».
4/3. Про затвердження міської програми «Поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Мелітопольський міський парк культури і відпочинку ім. Горького» Мелітопольської міської ради Запорізької області».
4/4. Про затвердження міської програми «Утримання та благоустрій території комунального підприємства «Мелітопольський міський парк культури і відпочинку ім. Горького» Мелітопольської міської ради Запорізької області».
4/5. Про затвердження міської програми «Поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Чистота» Мелітопольської міської ради Запорізької області».
4/6. Про внесення змін до рішення 45 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 07.12.2018 № 3/53 «Про затвердження міської програми «Санітарне очищення».
4/7. Про внесення змін до рішення 45 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 07.12.2018 № 3/55 «Про затвердження міської програми «Ремонт об’єктів вулично-дорожньої мережі міста».
Доп. ТЕГІМБАЄВ О. - Начальник управління житлово-комунального господарства.
4/8. Про внесення змін до міської програми «Заходи, спрямовані на охорону та раціональне використання природних ресурсів».
4/9. Про затвердження міської програми охорони навколишнього природного середовища на 2019 – 2021 роки
Доп. ГРОМИКО О. - начальник відділу з благоустрою та екології.
4/10. Про внесення змін до додатку рішення 45 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 07.12.2018 № 3/34 «Про затвердження міської програми «Компенсаційні виплати, відшкодування витрат за надані пільги та надання додаткової соціальної допомоги окремим категоріям громадян».
Доп. ДОНЕЦЬ І. - начальник управління соціального захисту населення.
4/11. Про затвердження міської програми «Матеріально-технічне забезпечення Мелітопольського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області».
Доп. УГНЕНКО О. - начальник Мелітопольського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області.
4/12. Про затвердження міської програми «Розбудова спортивної інфраструктури міста Мелітополя».
Доп. КЮРЧЕВ В. - ректор Таврійського державного агротехнологічного університету.
4/13. Про затвердження міської програми «Підвищення рівня обслуговування платників податків у м. Мелітополі».
4/14. Про затвердження міської програми «Матеріально-технічне забезпечення регіонального сервісного центру МВС в Запорізькій області».
4/15. Про затвердження міської програми «Матеріально-технічне забезпечення Мелітопольського МВ УСБУ в Запорізькій області».
Доп. ЧАБАН Я. – начальник фінансового управління.
4/16. Про внесення змін до рішення 45 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 07.12.2018 № 3/2 «Про затвердження міської програми «Стоматологічна допомога окремим верствам населення м.Мелітополя».
4/17. Про внесення змін до рішення 45 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 07.12.2018№ 3/4 «Про затвердження міської програми «Медична допомога окремим верствам населення».
4/18 Про внесення змін до рішення 45 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 07.12.2018№ 3/1 «Про затвердження міської програми «Нефрологія».
Доп. САПРИКІНА Л. - начальник відділу охорони здоров’я ММР ЗО.
4/19. Про затвердження міської програми «Матеріально – технічне забезпечення Державної установи «Мелітопольська установа виконання покарань (№ 144)».
Доп. РУЛЄВСЬКА С. - начальник Державної установи Мелітопольська установа виконання покарань (№ 144)» полковник внутрішньої служби.

5. ФІНАНСОВІ ПИТАННЯ.
5/1. Про надання пільги на сплату державного мита на 2019 рік.
Доп. РУЛЄВСЬКА М. - начальник Державної установи «Мелітопольська установа виконання покарань (№ 144)» полковник внутрішньої служби.
5/2. Про затвердження звіту про виконання бюджету м. Мелітополя за 2018 рік.
5/3. Про встановлення туристичного збору на території м. Мелітополя на 2019 рік та втрату чинності рішення 39 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 26.04.2018 № 5/5 «Про встановлення туристичного збору на території м. Мелітополя на 2019 рік».
5/4. Про внесення змін до рішення 35 сесії Мелітопольської міської ради VII скликання від 29.11.2017 № 4/2 «Про міський бюджет на 2018 рік».
5/5. Про внесення змін до рішення 45 сесії Мелітопольської міської ради VII скликання від 07.12.2018 № 4/4 «Про міський бюджет на 2019 рік».
Доп. ЧАБАН Я. – начальник фінансового управління.

6. Про затвердження Плану місцевого економічного розвитку м. Мелітополя на 2019-2020 роки.

Доп. ПРИЙМА С. - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

7. УСТАВИ ТА ПОЛОЖЕННЯ.
7/1. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального підприємства «Центральна міська аптека №171»Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції.
Доп. ДОЛОМАН Н. - директор КП «Центральна міська аптека №171».
7/2. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Житломасив» Мелітопольської міської ради Запорізької області в новій редакції та втрату чинності рішення 40 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 07.06.2018 № 13.
Доп. ПАВЛЕНКО С.- директор КП «Житломасив».
7/3. Про затвердження Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області (нова редакція).
Доп. КОРОТКОВ О. - начальник відділу ДАБК.
7/4. Про затвердження Положення Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 44 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 26.10.2018 № 6/2.
Доп. ЧОРНА Т. - директор Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю.

8. Про визначення комунального підприємства «Мелітопольське міжміське бюро технічної інвентаризації» Мелітопольської міської ради Запорізької області зберігачем інвентаризаційних справ.
Доп. КАСЯРУМ С. - начальник КП «Мелітопольське міжміське бюро технічної інвентаризації».

9. Про втрату чинності рішень сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області.
Доп. КОВАЛЕНКО В. - начальник відділу кадрів.

10. Про затвердження нової редакції Регламенту Центру надання адміністративних послуг м. Мелітополя та втрату чинності рішення 29 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIІ скликання від 24.02.2017 № 6/16.
Доп. АЛЬОХІНА Н. - начальник відділу адміністративних послуг.

11. Про реорганізацію комунального закладу позашкільної освіти Мала академія наук учнівської молоді Мелітопольської міської ради Запорізької області шляхом приєднання до комунального закладу «Центр позашкільної освіти» Мелітопольської міської ради Запорізької області.

12. Про реорганізацію комунального закладу позашкільної освіти Центр дитячої та юнацької творчості Мелітопольської міської ради Запорізької області шляхом приєднання до комунального закладу «Центр позашкільної освіти» Мелітопольської міської ради Запорізької області.
Доп. ЩЕРБАК І. - начальник управління освіти ММР ЗО.

13. Про реорганізацію шляхом перетворення комунальної установи «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у комунальне некомерційне підприємство «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області та втрату чинності рішення 45 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 07.12.2018 №10.
Доп. САПРИКІНА Л. - начальник відділу охорони здоров’я ММР ЗО. 14. Про встановлення ліміту використання води.
Доп. НЕМЧЕНКО С. - директор КП “Водоканал”.

15. Про внесення змін до рішення 45 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІI скликання від 07.12.2018 № 8 "Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Мелітопольської міської ради Запорізької області на 2019 рік".
Доп. ЗАХАРЧУК Ю. - начальник управління соціально-економічного розвитку міста.

16. Про створення Молодіжного парламенту Мелітополя.
Доп. СЛАВОВА І. – депутат Мелітопольської міської ради.

ДЕПУТАТСЬКІ ЗАПИТИ.

РІЗНЕ.


Имя:
Ваш комментарий:

гость
13 лютого 2019 г. (13:58)
все решения вынесенные на сессию проходили через комиссии. Суд признал комиссии не действительными!!!! О какой сессии может идти речь??????????
Anonim
13 лютого 2019 г. (19:17)
Опять Славова придумала ИРА какая ты молодежь ну не позорся тебе самой не противно посмотри на свою рожу

Схожі новини: