Гурт «С.К.А.Й.»: «Ми несемо позитив!»

«Ми несемо добро і позитив»

- Восени вийде ваш третій альбом «Знак оклику». Чи збираєтесь змінювати імідж, щоб привернути до нього увагу?

- Так, «С.К.А.Й.» вийде в новому образі. Я люблю фантастику і все, що пов’язане з космосом. Ну, крім, звичайно, космічного сміття. Цього разу «С.К.А.Й.» стане ще ближче до космосу. Ми вже будемо не в чорному, а в срібно-сірому.

В принципі мета альбому - нести добро і позитивні емоції. І якщо ми це будемо робити в простих, земних костюмах, то до народу буде доходити важче, ніж якби ми здавались прибульцями з іншого світу.

- Олеже, чи були у тебе якісь неприємні ситуації з прихильниками?

- Разів 4-5 було. Наприклад, якщо стоїть огорожа на концерті. І люди біля турнікету стоять, а ззаду ж натовп давить. І ламаються ребра у глядачів дуже просто і швидко. Та людина кричить вже не від щастя, а від болю. І це бачу тільки я. Оце не дуже приємно. Хочеться тікати звідти. Або, наприклад, коли маленька з виду дівчинка ловить тебе за шию, і виявляється, що вона зовсім не маленька. А її руки просто так не забереш.

«Альоша - класна вокалістка»

- Як ти ставишся до співачки Альоші, яка їздила цього року на «Євробачення»?

- З Альошею ми познайомились буквально недавно. І мені здалося, що вона хороша людина. А вокалістка взагалі класна. Я їй так і сказав: «Вокалістка ти класна, а вони усі просто не шарять».

- Ти брав участь та написав гімн для проекту «БУМ», що показували на телеканалі «Інтер». Що було в ньому найважче для тебе?

- Найважче - писати другий куплет у машині по дорозі з «Інтеру» на студію. Тому що два попередніх варіанти не підійшли.

А у змаганні найважчим було пройти батути. Тому що два рази мене прогнуло, а третій раз я його взагалі перелетів. За цей пірует Єгор Бенкендорф (продюсер «БУМу») мені подарував дороге аргентинське вино.

- Чи подобається тобі українська «Фабрика зірок»?

- Я, чесно кажучи, шоу не дивлюся, мені дружина усю інформацію зливає. Але мені подобається Еріка з «Фабрики зірок». Ось вона молодець. Така класна дівчинка, вона проб’є все. А з хлопців... Я навіть не знаю. Всі якісь такі зализані. Пацани йдуть на результат: «чтоби продюсєру понравіться».

Досьє

Олег Собчук

Народився 17 жовтня 1980 р. у Тернополі.

З 10 років захоплюється музикою, грає на гітарі

Після закінчення школи рік навчався у Галицькому коледжі за спеціальністю «шофер-автослюсар», потім - у Тернопільському педуніверситеті за фахом «викладач у закладах освіти». Музичної освіти не має.

Олег не палить.

Разом з дружиною Марією виховує доньку Тетянку.

Полюбляє кататися на лижах і ковзанах, плавати, бігати, грати у футбол.

Мріє знятися в кіно та поїхати в Індію.