У росіян частковий успіх під Куп'янськом

Переглядів: 194

24 травня 2024 15:50

У росіян частковий успіх під Купянськом фото

Сили оборони зараз стабілізують ситуацію біля населеного пункту Іванівка у Харківській області.

Російські загарбники мають частковий успіх біля населеного пункту Іванівка на Куп’янському напрямку. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні в п’ятницю, 24 травня.

Вказано, що з початку поточної доби на фронті вже відбулося 37 бойових зіткнень. Росіяни здійснили 494 обстріли позицій українських військ, скинули одну авіабомбу.

На Харківському напрямку росіяни тричі намагалися штурмувати позиції ЗСУ. Сили оборони відбили атаку в напрямку Липців. Тривають бойові дії в районах Глибокого та Вовчанська. Втрат позицій не допущено.

За минулу добу загальні втрати загарбників на цьому напрямку склали 137 осіб (31 – вбитими) та 23 одиниці військової техніки.

На Куп’янському напрямку з початку доби відбувалися 10 бойових зіткнень. Наші захисники успішно відбили одну атаку росіян у напрямку Дружелюбівки. В районах Петропавлівки, Іванівки, Стельмахівки, Невського та Дружелюбівки бої продовжуються.

"Поблизу Іванівки противник має частковий успіх. Силами оборони вживаються заходи щодо стабілізації обстановки", – йдеться у повідомленні.

Учора окупанти втратили на Куп’янському напрямку 353 особи (з них 117 – вбитих) та 81 одиницю техніки. Також знищені бліндаж та п’ять складів боєприпасів.

На Лиманському напрямку ЗСУ стримують спроби ворога просунутися у Серебрянському лісі. На Сіверському напрямку наші воїни відбивають атаку противника в районі Спірного.

На Краматорському напрямку від початку доби ЗСУ відбили атаку у районі Кліщіївки. При цьому на Покровському напрямку інтенсивність бойових дій сьогодні знизилася, на цей час противник не здійснював наступальних дій.

На Курахівському напрямку наші воїни вже відбили три атаки. На Оріхівському напрямку зупинено атаку російських загарбників поблизу Новоданилівки.

На Придніпровському напрямку, на плацдармах на лівому березі річки Дніпро, було відбито атаку ворога в районі Кринок. При цьому наші воїни проводять заходи з посилення оборонних рубежів.

Нагадаємо, за добу 23 травня на фронті було знищено понад 1200 росіян. Загальні втрати країни-агресора Росії впритул наблизилися до рубежу у 500 тисяч.




Схожі новини: