Граціозний Пейзаж та волелюбний Рельєф. Запорізька кавалерія розпочала сезон патрулювання лісопаркових зон

Переглядів: 159

15 квітня 2024 23:45

Граціозний Пейзаж та волелюбний Рельєф. Запорізька кавалерія розпочала сезон патрулювання лісопаркових зон фото

З приходом весни на маршрути заповідних зон міста повернувся кінний патруль.

Як повідомляє відділ комунікацій ГУНП в Запорізькій області, у теплу пору року правоохоронці запорізької кавалерії тричі на тиждень (у пʼятницю та вихідні) здійснюють охорону публічної безпеки і порядку

"Поліцейські верхи патрулюють людні місця та найвіддаленіші частини парків, куди не проїде жоден автомобіль та слідкують за дотриманням законності на маршруті патрулювання.

Наразі група кавалерії батальйону поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Запорізькій області складається з чотирьох поліцейських, за кожним з яким закріплено по жеребцю

Сьогодні на варту спокою запоріжан заступили граціозний Пейзаж та волелюбний Рельєф.

На острові Хортиця гривасті напарники копів привертають увагу пересічних громадян. Вершники зазначають: коні, перш за все, - психологічний засіб впливу, адже викликають безліч позитивних емоцій та мало кого залишають байдужими.

Пройти повз цих статних красенів неможливо, проте кавалерійський патруль вже звик до такої надмірної уваги й залюбки дозволяє усім охочим сфотографуватися з довгогривими скакунами", - говориться у публікації.

Фото: поліція Запорізької області




Схожі новини: