Відомий український співак здивував, чому на 10 років зник зі сцени через росіян

Переглядів: 173

9 квітня 2024 11:25

Відомий український співак здивував, чому на 10 років зник зі сцени через росіян фото

Також артист розповів, скільки нині заробляє на місяць.

Відомий український співак EL Кравчук зізнався, чому майже на 10 років зник зі сцени та чим займався в цей період.

Виконавець у 90-х був неабияк популярним. Утім, після 2005 року артист зник з української сцени. На проєкті "Муз_Тренд" EL Кравчук зізнався, що рішення на деякий час взяти паузу було спричинене через росіян та їхні пісні. Зокрема, у тих роках російські артисти активно гастролювали в Україні. Як говорить EL Кравчук, український ринок був перенасичений російськими треками і пробитися було вкрай тяжко. Репертуар виконавця ж був українською, але йому доводилося деякі пісні писати російською, аби їх крутили на радіостанціях.

"Я не можу сказати, що це була пауза, скажу чесно. Така була атмосфера в країні, коли українська пісня не на часі була. Багато російських виконавців приїжджали з гастролями, ринок був перенасичений піснями російською мовою. Це було після 2005 року. У мене було декілька пісень російською мовою, але основний репертуар був українською. Російські пісні з'явилися, бо була необхідність, яку для мене зробили менеджери, які працювали на радіостанціях", - розповів артист.

Майже 10 років EL Кравчук жив у Німеччині. За кордоном виконавець виступав для української діаспори. Співак повернувся до України вже 2013 року. За словами знаменитості, тоді ситуація в країні змінилася, і він відчув, що має продовжувати працювати в українському шоубізнесі та розвивати його.

"До 2014 року я жив у Німеччині, виступав для українців. 2012-го ситуація стала кращою, я почав повертатися з Німеччини до Києва. Повернувся 2013 року, коли знімали програму "Як дві краплі". Для себе я тоді вирішив, що повернуся і буду займатися шоубізнесом", - додав артист.

Також EL Кравчук розсекретив, скільки нині заробляє під час війни. За словами артиста його заробіток на місяць становить не більше, ніж 20-30 тисяч гривень.

Джерело: ТСН




Схожі новини: