ХІБА МИ зІПСОвана НАЦІЯ? Час припинити стрибати на російські ''граблі самогубця''

Переглядів: 170

3 квітня 2024 21:30

ХІБА МИ зІПСОвана НАЦІЯ? Час припинити стрибати на російські граблі самогубця фото

Колись ми вже таке чули, правда? Тим, кому це нічого не нагадує, – нагадаю. "Барига наживається на війні! Корупція безпрецедентно зростає!"

І ще приклад (про вибори під час воєнного стану): "Барига запровадив воєнний стан, щоб у порушення Конституції не проводити вибори й залишитися при владі!"

Я зараз не про Порошенка й не про Зеленського, бо ще тоді казав, що в нашій політиці все й усім повертається бумерангом. Хоча це все й не зовсім про Україну, але точно – про українців. Про нас, на жаль. Виходить, що ми в різні часи й у різних обставинах масово купуємося на одні й ті самі досить невигадливі російські ІПСО, які на наших очах уже спрацювали проти України. І в тому числі призвели до саме такої страшної війни, яку ми переживаємо.

Ну як так можна – роками (може, й століттями, але я не історик) з усієї волелюбної сили стрибати на одні й ті самі "граблі самогубця" з російською сокирою на другому кінці? Чи не набридло вмирати й зникати з мапи від рук огидних і насправді не дуже винахідливих кацапів? Чи нам самим перед собою й перед дітьми не соромно? Я не кажу вже – перед військовими, які найвищою ціною рятують цивільних від знищення. За їхніми спинами вже соромно залишатися настільки легкими жертвами для кацапів.



Лікуйтеся швидко, люди! Бо в цей час власна дурість – геть смертельна хвороба. І для кожного, і для нації. Звісно, якщо ти в городі наступаєш на граблі, можна радіти тому, що їх у тебе не вкрали. Але зараз про дещо інакший інструмент ідеться.

Айдер МУЖДАБАЄВ, журналіст, заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR




Схожі новини: