Окупанти намагаються просуватися на Авдіївському напрямку: яка мета ворога

Переглядів: 184

1 квітня 2024 21:10

Окупанти намагаються просуватися на Авдіївському напрямку: яка мета ворога фото

ЗСУ постійно виявляють спроби окупантів просунутись та знищують їх.

Російські окупанти намагаються просуватися на Авдіївському напрямку. Військові РФ мають мету закріпитися.

Про це в ефірі  телеканалу “Еспресо” повідомив офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький.

"Росіяни створюють спроби просування на Авдіївському напрямку. Наразі ворог проявляє активність малих групах, з 4-5 людей. Задача окупантів - добратися до якоїсь точки, чи то підвал, чи будь-яке інше приміщення, і там закріпитися. Таке завдання їм ставить командування РФ. Так вони хочуть просунутись і досягти якихось цілей", - повідомив Цехоцький.

Він також додав, що ЗСУ постійно виявляють спроби окупантів просунутись та знищують їх.

"Нещодавно в районі Первомайського йшла ворожа група. Двох ми вже задвухстотили, за іншими поки що полюємо. Ситуація напружена всюди. Адже ворог зараз деморалізує суспільство, створюючи постійні обстріли населених пунктів. Також постійно прилітає С-300. По наших позиціях ворог вдаряє КАБами. Росіяни мабуть сподіваються, що це нас якось деморалізуємо і ми відступимо. Але нічого такого не відбувається. ЗСУ знають свою задачу. Ми укріплюємо рубежі оборони, вдень і вночі ця робота проводиться. Також ми створюємо різні "сюрпризи" для ворога, в тому числі, і дистанційне мінування", - підкреслив Сергій Цехоцький.

Джерело: ТСН




Схожі новини: