Зірка "МастерШефа" Мартиновська вперше розповіла про нові стосунки та розсекретила ім'я коханого

Переглядів: 160

26 березня 2024 14:08

Зірка МастерШефа Мартиновська вперше розповіла про нові стосунки та розсекретила імя коханого фото

Шеф-кухарка також поділилася, як знайомила доньку з новим обранцем.

Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська, яка нещодавно розповіла про зради колишнього, вперше зізналась, що більше не самотня.

Знаменитість поділилася, що перебуває у стосунках. Обранця шеф-кухарки звуть Русланом. Утім, показувати коханого Мартиновська поки не квапиться. За словами знаменитості, в її коханого до неї був шлюб, а також він має дітей. Тож, з поваги до минулого Руслана Ольга поки не квапиться на загал ділитися подробицями їхнього особистого життя.

"Я ненавмисно приховую. У нього свої сімейні обставини. Я з повагою ставлюся до нього, його дітей та партнера, з яким він прожив велику частину життя. Важливо, аби з усіх сторін все владналося, ніхто не був ображений і душевно поранений. Та й не завжди хочеться великої публічності в особистих питаннях", - розповіла зірка кулінарного шоу в інтерв'ю kp.ua.

Ольга Мартиновська поділилася, що вже встигла познайомити коханого зі своєю донькою Вірою від колишніх стосунків. Утім, поки їхні взаємини складаються не так, як цього б хотілося зірці. За словами Ольги, вони відчувають конкуренцію між собою.

"Я їх знайомлю, намагаюся звести. Але вони поводяться як два конкуренти. Віра звикла, що вона мамина улюблена донечка і мама належить їй. Вона й каже: "Я чула, що Руслан ображається на тебе, що ти багато працюєш і в тебе немає часу на нього. І що? Я все життя таке терплю і то не ображаюся так сильно. А він що? Пару місяців. Хай потерпить", - поділилася шеф-кухарка.

До речі, у Мартиновської з новим коханим виникають непорозуміння через її роботу. Зокрема, обранець ображається, що Ольга приділяє багато часу своїм проєктам, а йому ж хочеться теж бачитися з коханою.

"Ми всі егоїсти. Звісно, мій партнер, відчуваючи себе десь на енному місці у списку моїх справ, теж думає про свого егоїста, хоче мати можливість бачити мене. Я пояснюю, що це тимчасово, правда, заспокоїти у мене не сильно виходить. Тому стосунки у нас увесь час на пороховій бочці". – розповіла знаменитість.

Джерело: ТСН

 




Схожі новини: