Зворушлива зустріч: поліцейські допомогли Крузу повернутися до господаря

Переглядів: 206

21 березня 2024 23:40

Зворушлива зустріч: поліцейські допомогли Крузу повернутися до господаря фото

Працівники поліції влаштували песика, який загубився, в притулок, де чотирилапий у безпеці дочекався хазяїна.

До чергової частини Запорізького райвідділу поліції 13 березня надійшла інформація про те, що двоє невідомих на автомобілі залишили собаку біля одного з приватних будинків у Дніпровському районі. Люди кинули тваринці шматок м’яса та поїхали.

Для встановлення обставин на місце події направився автопатруль у складі інспекторів сектору реагування патрульної поліції Пологівського райвідділу ГУНП в Запорізькій області.

Поспілкувавшись із заявницею, правоохоронці встановили, що чотирилапого день тому вже бачили в цьому районі та кинули «клич» по всіх соцмережах. Проте власник не відгукнувся.

Поліцейські разом із небайдужою громадянкою вирішили доставити знайду до ANIMAL RESCUE SHELTER UKRAINE, аби убезпечити від загроз, що очікують на вулиці. Рятівникам хвостатого вдалося налагодити з ним контакт та на службовому авто відвезти до прихистку.

Ця історія мала щасливий кінець. Завдяки вчасному реагуванню правоохоронців та громадян песик у безпеці чекав на свого господаря і - дочекався.

17 березня інспекторам СРПП надіслали відео, яке не залишило їх байдужими: щасливий хазяїн зі своїм улюбленцем на руках дякують поліцейським за своєчасне реагування та допомогу.

Вже наступного дня охоронці порядку привезли Крузу смаколики та поспілкувалися з паном Олександром, який розповів деталі цікавої історії з хеппі-ендом.

Виявляється, чотирилапий доволі часто полюбляв гуляти, проте, завжди повертався за окликом господаря. Цього разу, через зайнятість, Олександр просто не помітив, як песик вискочив з автомобіля.

Хвостатий, шукаючи власника, помилково застрибнув у іншу машину, однак, вилазити з неї категорично відмовлявся, а виманити його вдалося лише шматочком м’яса.

Поліція Запоріжжя дякує небайдужим громадянам, а господарів домашніх улюбленців закликає бути більш пильними та не губити своїх «хвостиків», йдеться в повідомленні відділу комунікації ГУНП в Запорізькій області.

Нагадаємо, спочатку у соцмережах понаписували, що старенького собачку викинув з автомобіля на вулицю зі шматком м“яса господар.

Сталося це у Дніпровському районі на вулиці Квітучій. Місцеві мешканці, які стали свідками події, викликали поліцію, бо собака трусився від холоду та страху. Правоохоронці передали песика до притулку "Дай лапу, друже". Ця історія набула розголосу та отримала несподіваний щасливий фінал. Про це повідомила керівниця притулку Ірина Дідур.

Після розголосу з'явилися очевидці, які повідомили, що бачили песика біля магазину на вулиці Щасливій. Собака бігав від магазину до магазину та явно шукав господаря. Перед тим, як собаку перестали бачити на Щасливій, в один із магазинів заходив покупець.

Ймовірно, песик застрибнув в чужу машину, а водій, який це помітив не одразу, не вигадав нічого краще, ніж просто висадити собаку та поїхати геть. Проте завдяки розголосу, господаря знайшли.

А в цей час хазяїн Круза Олександр був у розпачі, що загубився його улюбленець. На відео їх зустрічі у притулку неможливо дивитися без сліз.

“Я після інфапкту, думав, що знобу буде погано з серцем. Більше чотирьох років песик у мене живе, мені його привели і віддали "в гарні руки". Він зі мною день і ніч - на роботу навіть зі мною ходить чергувати. Це як дитина", - розповідав Олександр, який не міг втримати сліз радості, що Круз знайшовся. Він притискав песика до себе як дитину і від щастя цілував малого в носик.

Олександр розповів, що їздив у поліклініку з дружиною та її матір’ю. Купив два дерева і перекладав їх у багажник, щоб “дівчатам було де сісти”.

- Не побачив як він вискочив, - розповів Олександр. - Я його шукав, залишав скрізь телефон. Племінник Влад їздив шукати. Орієнтир був тільки на синю куртку. Я дуже вдячний поліції, яка привезла його туди куди треба, волонтерам.




Схожі новини: