Полякова різко відповіла Клопотенку, який розкритикував її творчість і назвав "дивною людиною"

Переглядів: 191

19 березня 2024 17:10

Полякова різко відповіла Клопотенку, який розкритикував її творчість і назвав дивною людиною фото

За виконавицю також заступилася артистка Bazhana.

Українська співачка Оля Полякова різко відреагувала на слова шеф-кухаря та ресторатора Євгена Клопотенка, який назвав її "дивною людиною" та розкритикував творчість під час війни.

Першою висловлювання кухаря на адресу виконавиці побачила артистка Bazhana. Вона заступилася за Олю Полякову, а Клопотенку порадила послухати її треки, сходити на концерти і подивитися, як реагують слухачі, серед яких є військові. Також Bazhana наголосила, що кухарю має бути соромно хайпувати на імені виконавиці.

"Якби пан Клопотенко послухав пісні Олі, написані в Києві під час війни мною, і сходив би хоча б на один концерт, де люди плачуть, де військові дякують, де люди сміються і знають всі слова, то, може б, не ляпав дурниці з таким виглядом. Соромно дорослому чоловіку бути необізнаним і заради хайпу знецінювати великий вклад артистки, автора, продюсера та всіх людей, які працюють саме над сенсами", - висловилася Bazhana.

Оля Полякова зробила репост сторіз артистки. Співачка наголосила, що Колопенко не лише знецінив її творчість, а й взагалі не зрозумів, про що говорить. Також Полякова додала, що це "безвідповідальна і дитяча" позиція.

"Гірше за знецінювання може бути тільки взагалі повне нерозуміння про що говориш. Це дуже дитяча, безвідповідальна та тупа позиція! "Не читав, але засуджую", - додала Полякова.

Нещодавно Євген Клопотенко різко висловився про творчість та меседжі, які транслює Оля Полякова під час війни. Кухар заявив, що взагалі "не розуміє" співачку, та назвав її "дивною людиною".

Джерело: ТСН




Схожі новини: