У селищі біля Запоріжжя на вулиці зарізали чоловіка

Переглядів: 175

19 березня 2024 11:55

У селищі біля Запоріжжя на вулиці зарізали чоловіка фото

Під час конфлікту житель Балабиного вдарив свого опонента ножем у живіт

До поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на одній із вулиць Балабиного він натрапив на непритомного невідомого чоловіка.

На вказане місце прибули працівники швидкої та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Медики оглянули потерпілого та констатували його смерть. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

У результаті першочергових оперативно-пошукових заходів оперативники управління карного розшуку та сектору кримінальної поліції територіального підрозділу поліції встановили особу потерпілого. Ним виявився 39-річний місцевий житель.

Попередньо поліцейські з’ясували, що ввечері 16 березня на одній із вулиць населеного пункту випадково зустрілись двоє чоловіків, які мали неприязні відносини. Між ними виникла сутичка. Старший дістав ніж і вдарив ним свого опонента в живіт. Після цього він одразу пішов з місця події.

Фігурантом злочину виявився 57-річний раніше не судимий місцевий житель. Його затримали на підставі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Знаряддя вбивства вилучено та направлено на експертне дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

18 березня слідчі під процесуальним керівництвом Запорізької окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває.




Схожі новини: