Смаколики за донати: у запорізькій кав"ярні можна було поласувати пікантним десертом і допомогти ЗСУ

Переглядів: 231

10 березня 2024 23:10

Смаколики за  донати: у запорізькій кавярні  можна було поласувати пікантним десертом і допомогти ЗСУ фото

У кінці лютого запорізька кав'ярня Orman•G провела благодійну акцію по збору коштів на ЗСУ «Х*й, а не Запоріжжя».

У перший день акції можна за 50 гривень можна було придбати десерт у вигляді чоловічого статевого органу, який символізував суть благодійної ініціативи.  Наступного дня з легкої руки чоловіка співвласниці закладу Тетяни Дроботі додався ще один смаколик - тортик з надписом назви акції.

Як розповідала Тетяна, її чоловік Юрій сказав, що не буде куштувати десерт у вигляді чоловічого статевого органу і, як він вважає, "ні один нормальний чоловік робити цього не буде".  Тому і вирішили до десерту додати тортик. Оскільки він був важчий і більший, то і коштував, звісно, дорожче - 150 грн.

Ці два смаколики на ціннику були позначені однаково -  "донати".  Як розповідала автору цих рядків Тетяна, десерт замовляли  дівчата, торт - чоловіки.

Після закінчення терміну ініціативи її організатори, як і обіцяли, відзвітували на фейсбук-сторінці закладу про  результати.

"Друзі, завдяки нашим сумісним зусиллям з 20 по 29 лютого на благодійних десертах ми зібрали 11 110 грн.

Ми вдячні кожному і кожній з вас, хто підтримав благодійну ініціативу «Х*й, а не Запоріжжя» копійкою, репостом, згадкою, статтею, фотографією.

Зібрані кошти гроші ми розподілили на дві частини:

Додали ₴4445 для закриття збору на дрон Сергію, однокласнику нашої подруги @elizabethkuznecova

Додали до збору на рації і необхідне устаткування для 6 окремого стрілецького батальйону, де служить наша подруга з «Паляниці» @swan_oksana. До речі збір, відкрила волонтер Еліна. Дівчина в інвалідному візочку продовжує допомагати Збройним силам. Тож ми не змогли залишитись осторонь.

Дякуємо всім вам! Разом ми змогли це здійснити", - написали організатори.




Схожі новини: