Сильні, швидкі та влучні: у Запоріжжі відбулись змагання серед жінок-поліцейських

Переглядів: 249

8 березня 2024 22:45

Сильні, швидкі та влучні: у Запоріжжі відбулись змагання серед жінок-поліцейських фото

Поліціянтки продемонстрували відмінну фізичну підготовку, вправне володіння вогнепальною зброєю та досконалі знання з тактичної медицини. Переможниці отримали нагороди.

Працівники поліції постійно працюють над покращенням професійних навичок та витривалості, беруть участь у турнірах із різних видів спорту. Для ефективного виконання службових обов'язків вкрай необхідно підтримувати добру фізичну форму.

5 та 6 березня тривали змагання серед запорізьких жінок-поліцейських із різних підрозділів. Спортивна боротьба відбулася у два етапи: перший – виконання фізичних вправ, другий – практичні вправи з вогневої підготовки та тактичної медицини. Всі учасниці показали відмінні результати та успішно впоралися з поставленими завданнями.

У напруженій боротьбі третє місце посіла інспекторка з режиму секретності відділу № 6 Запорізького райуправління поліції Ельвіра Коцанік. Друге  місце - заступник начальника відділу слідчого управління Каріна Дмитренко. Першість у змаганнях виборола начальник сектору управління кадрового забезпечення Анна Батулинська-Решетіло.

Сьогодні, 8 березня, відбулось урочисте нагородження переможниць. Цінні подарунки вручили всім учасницям змагань.

«Ви взяли участь у змаганнях, організованих ГУНП в області,  щоб показати, що запорізькі поліціянтки під час війни гідно пліч-о-пліч із чоловіками відповідально роблять все можливе для наближення нашої перемоги. Щиро дякую кожній з вас. Ми пишаємося вами. Вітаю! Бажаю розвитку, наснаги та вмотивованості. Щоб в особистому житті і на службі досягали всіх цілей, які ставите перед собою», - привітав учасниць та побажав очільник поліції області Артем Кисько.

Джерело: відділ комунікацій ГУНП в Запорізькій області




Схожі новини: