Перші 150 мільйонів гривень Запорізька ОВА направляє на закупівлю техніки для військових на Запорізькому напрямку

Переглядів: 209

6 березня 2024 23:58

Перші 150 мільйонів гривень  Запорізька ОВА направляє  на закупівлю техніки для військових на Запорізькому напрямку фото

Перші 150+ мільйонів гривень Запорізька ОВА направляє на закупівлю техніки для військових на Запорізькому напрямку.

Як повідомив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров, перші рекордні тендери будуть оголошені  вже на цьому  тижні.

"Перший запорізький мільярд на армію  - вже в роботі.  

Зібрали заявки з усіх військових частин на FPV-дрони, коптери, РЕБи, зарядні станції, ретранслятори, телевізори, ноутбуки та іншу техніку.

Запрошуємо всіх постачальників до участі в тендерах!

Допомагаємо військовим - наближаємо перемогу!", -  зазначив Федоров

Нагадаємо, на брифінгу очільник ЗОВА розповів журналістам, що "перший запорізький мільярд на армію - мета команди області на 2024 рік".

"Для цього обʼєднуємо зусилля обласного та міського бюджетів, бюджетів громад, бізнесу та державних компаній", - зазначив Іван Федоров.

З початку повномасштабного вторгнення це вже буде другий запорізький мільярд на допомогу Силам оборони України. У минулому році на допомогу ЗСУ і іншим формуванням, які воюють на Запорізькому напрямку, а також  запорізьким військовим частинам, які воювали на інших напрямках, за інформацією попередника Федорова Юрія Малашка, було спрямовано понад 1 млрд гривень.




Схожі новини: