За плечима – десятки яскравих ролей: пішла з життя відома запорізька артистка

Переглядів: 276

2 березня 2024 20:00

За плечима – десятки яскравих ролей: пішла з життя відома запорізька артистка фото

Померла артистка Запорізького академічного обласного українського музично-драматичного театру імені В.Г. Магара Людмила Кірікова-Попудренко.

Про важку втрату, якої зазнала театральна родина, повідомляється на сайті театру.

Народилась Людмила Кірікова-Попудренко 25 березня 1950 року. У 1971 році закінчила студію при Київському театрі оперети, спеціальність - "Актриса театру музичної комедії". В театрі працювала з 1981 року.

«На 74-му році з життя пішла наша дорога колега, артистка драми вищої категорії, Людмила Кірікова-Попудренко.

Більше 40-ка років свого життя Людмила Петрівна присвятила нашому театру. Це була сімейна справа для всієї їхньої родини, в театрі працював чоловік пані Людмили і досі продовжує працювати їхній син.

Вклад всієї родини і особисто Людмили Кірікової-Попудренко в розвиток нашого театру важко переоцінити.

За її плечима – десятки яскравих ролей. Це вона – Маруся Кайдашиха з «Кайдашевої сім’ї», Рут із «Неймовірного сеансу», Королева з «Аліси в країні чудес», Катруся з «Байди, князя Вишневецького».

Людмила Петрівна залишила неповторний слід на нашій сцені та в серцях кожного її колеги та глядача.

Колектив театру імені Магара висловлює щирі співчуття рідним Людмили Петрівни. Світла пам’ять!», - зазначається у некролозі.

Людмила Петрівна була багато років дружиною легендарного народного артиста України Владилена Попудренка, який з 1981 року зіграв у театрі Магара понад 200 ролей. Владилен Антонович пішов у засвіти 11 серпня 2017.

Обидва сини подружжя — Костя і Антон продовжили справу батьків і стали артистами. На даний час Костянтин вже покинув київський театр, де пропрацював понад 10 років, а ось Антон продовжує сімейну династію у тетрі імені Магара.




Схожі новини: