LP заговорила українською і перепросила за "бездумний допис" після гучного скандалу з прапором РФ

Переглядів: 250

29 лютого 2024 11:33

LP заговорила українською і перепросила за бездумний допис після гучного скандалу з прапором РФ фото

Виконавиця визнала, що припустилася помилки.

Американська співачка Лора Перґоліцці, відома як LP, після того, як їй скасували концерт у Литві через фото в худі з російським триколором, звернулася до українців.

Виконавиця записала відеозвернення, в якому наголосила, що "глибоко шкодує через свою байдужість цього разу".

"Я хочу перепросити своїх друзів і шанувальників в Україні, яких справедливо образив і зачепив мій бездумний допис, в якому я дякувала деяким російським фанатам за худі, який вони мені зробили, з моїм логотипом і російським прапором. Я глибоко шкодую про свою байдужість цього разу. То була серйозна помилка. Мені дуже шкода. Я хочу ясно дати зрозуміти, що я люблю і підтримую Україну і завжди це робитиму", – запевнила у відео LP.

Артистка також зазначила, що вона завжди підтримуватиме український народ, і висловила свої "скромні вибачення" перед всіма українцями.

"Зараз, коли виповнилося два роки повномасштабного вторгнення, Україна потребує підтримки більше, ніж будь-коли. Моїм посланням є і завжди буде любов та підтримка українського народу. Прийми мої скромні вибачення, Україно. Мені щиро шкода, будь ласка, знайте, що я завжди дбаю, люблю і підтримую вас. Слава Україні!" – додала виконавиця і в кінці заговорила українською.

Нагадаємо, днями навколо американської співачки LP розгорівся скандал. Виконавиця хіта Lost On You у себе в Instagram запостила подарунок від російського фан-клубу – худі з кораблем у кольорах російського прапора.

Джерело: ТСН




Схожі новини: