Маленькі кроки, які можна зробити сьогодні, щоб почати худнути

Переглядів: 250

21 лютого 2024 18:00

Маленькі кроки, які можна зробити сьогодні, щоб почати худнути фото

Щоб розпочати процес схуднення, деякі люди протягом кількох днів, а то й довше готуються до цього.

Втім, не потрібно чекати наступного дня або нового тижня, щоб почати розвивати в собі нові звички, які допоможуть схуднути. Весна вже на порозі, а отже, незабаром на заміну теплим курткам прийдуть сарафани, шорти, футболки та купальники. Дізнайтеся, що можна почати робити вже з сьогоднішнього дня, щоб завтра почати худнути. 

Консультант з питань харчування розповіла, які звички слід включити кожного дня, щоб бути здоровішим.

ПРИГОТУЙТЕ ЗДОРОВЕ ПЕРЕКУШУВАННЯ ЗАЗДАЛЕГІДЬ

Розумно купувати поживні закуски та заздалегідь планувати, що ви їсте. Янг каже, що ви повинні подумати, що можна перекусити перед тим, як зголоднієте і приготувати це. Ви можете нарізати перець та огірки, підготувати кілька дієтичних крекерів та хумус. Коли ви захочете перекусити, вам не потрібно витрачати час, у вас вже буде готовий набір здорових закусок.

ВКЛЮЧАЙТЕ ФІЗИЧНІ ВПРАВИ ЩОДНЯ

Виберіть форму вправ, яка вам подобається, та починайте рухатися. Щоб отримати натхнення, чудовим способом прискорити метаболізм є ходьба. Це легко зробити, і це чудовий спосіб поспілкуватися з друзями витягнувши їх на прогулянку. Крім того, здорові кроки спалюють калорії, що допоможе вам схуднути.

Виділіть 30 хвилин свого часу на рух, це може бути йога, пілатес, прогулянка, біг чи силові тренування. Янг зазначає, що всього 30 хвилин на день, щоб підтримувати своє здоров'я, це вже добрий початок.

ДОДАЙТЕ ДО СВОГО РАЦІОНУ МАКРОЕЛЕМЕНТИ

Додаючи до кожного прийому їжі білки, вуглеводи та жири, ви заряджаєте своє тіло енергією. Ви також відчуватимете ситість і менше перекушуватимете протягом дня, пояснює фахівець.

Кращі рекомендовані джерела білка, якщо ви хочете споживати менше калорій для схуднення та збагачуватися поживними речовинами, включають морепродукти, нежирне м'ясо, боби, яйця, горіхи та насіння, а також нежирні молочні продукти.

НАЙЧАСТІШЕ ГОТУЙТЕ ВДОМА

Коли ви йдете поїсти, ви не можете точно знати, як готується їжа. Це простий спосіб набрати додаткові кілограми навіть не підозрюючи про це. Готуючи їжу, ви можете точно контролювати, що споживаєте.

Джерело: Storinka




Схожі новини: