Вхідний квиток - донат: артисти Запорізької філармонії дадуть концерт на підтримку своїх колег - військових

Переглядів: 647

20 лютого 2024 09:00

Вхідний квиток - донат:  артисти  Запорізької філармонії дадуть концерт на підтримку своїх колег - військових фото

У Запорізькій обласній філармонії підготували соціально-мистецький проєкт «2 роки незламності».

24 лютого минає 2 роки з початку повномасштабного вторгнення віроломного агресора в Україну та незламної стійкості і боротьби нашого народу проти ворога.

"Запорізька обласна філармонія підготувала соціально-мистецький проєкт «2 роки незламності» на честь героїчного опору українського народу та підтримку своїх працівників - захисників країни соліста Богдана Хижняка та режисера Андрія Романова, - повідомили у філармонії. -  Це благодійна акція, мета якої – збір коштів для потреб військових та їх побратимів, які пліч-о-пліч боронять нашу землю, стримуючи ворога і наближаючи нашу Перемогу.

Колектив Запорізької філармонії певен, що мистецтво має виступати в авангарді патріотичних настроїв суспільства, щоб мотивувати та підтримувати бойовий дух наших героїчних воїнів і тих, хто працює на Перемогу в тилу.

Артисти філармонійного фронту підготували життєстверджуючу програму, в якій прозвучать популярні українські та народні композиції".

Свій талант і майстерність шанувальникам естрадної пісні та народної творчості подарують академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» під керуванням заслуженого артиста України Сергія Черногора, солісти – Юлія Якса, Анастасія Литвин, Діана Остапчук, Ольга Пацернюк, Дарина Шупранова та Сергій Пивоваров.

"Дорогі друзі! Чекаємо на вас на концерті «2 роки незламності» 24 лютого о 14.00. Вхідний квиток - ваш донат для наших незламних захисників!

Віримо в Перемогу та перемагаємо разом! Підтримуємо захисників!", - зазначають у філармонії.

Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.




Схожі новини: