На Одещині невідомі скоїли теракт - є важкопоранені

Переглядів: 286

19 лютого 2024 23:58

На Одещині невідомі скоїли теракт  - є важкопоранені фото

В Одеському районі 19 лютого стався теракт біля одного з військових об'єктів.

Невідомі підірвали автомобіль Української добровольчої армії, в якому перебували Альберт та Наталя Кручиніни. Зараз за їхнє життя борються лікарі.

Про це повідомляє пресслужба Української добровольчої армії.

"Сьогодні увечері біля одного з військових обʼєктів у передмісті Одеси був підірваний автомобіль Української добровольчої армії, в якому перебували наші побратим та посестра  Альберт та Наталя Кручиніни. Прямо зараз за їхні життя борються лікарі. На місці працює поліція", - зазначається у повідомленні.

Командування УДА вважає, що цей злочин є терористичним актом, а головною з версій є діяльність російських ДРГ. Наразі підрозділи власної безпеки УДА вже мають термінові вказівки. 

"Закликаємо всіх можливих очевидців злочину, а також осіб, яким відома будь-яка інформація про його замовників та виконавців, звʼязатись з командуванням УДА. Гарантуємо анонімність та винагороду у розмірі 10 тисяч доларів США за інформацію, яка допоможе затримати або ліквідувати ДРГ", — додали у повідомленні. 

Скриншот допису з Telegram УДА

Що  кажуть у поліції

За інформацією Нацполіції в Одеській області, вибух стався у селі Гвардійське. На місці події працювали пожежники, слідчі та правоохоронці.

"Унаслідок вибуху транспортного засобу постраждали жінка з чоловіком. Вони доставлені в лікарню з численними травмами", - написали у пресслужбі Нацполіції. 

Пізніше в поліції повідомили, що готувався замах на вбивство двох людей, який було організовано способом, що загрожував життю інших осіб. 

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 2 ст. 15 п.п. 1 та 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.




Схожі новини: