Життя в окупації: У Мелітополі на дитячих змаганнях пролунав постріл з гранатомета

Переглядів: 316

17 лютого 2024 17:00

Життя в окупації: У Мелітополі на дитячих змаганнях пролунав постріл з гранатомета фото

Окупанти не тільки безперестанку завдають авіаційних ударів по підконтрольній Україні території, вони ще й самі створюють «надзвичайні ситуації» на ТОТ.

Про один з таких випадків повідомив голова ЗОДА Іван Федоров.

“Сьогодні під час проведення спортивних змагань в мелітопольському спортивному комплексі № 3 було чутно потужний вибух, який незабаром почав супроводжуватись терміновою евакуацією дітей з будівлі. На місце приїхали  швидкі та "милиция". Будівля, звісно, оточена, віконне скло вилетіло.

Окупанти використовують будь-які методи, навіть цинічні. Сьогодні їх мішенню стали діти….

Закликаю мелітопольців та всіх жителів ТОТ бути максимально обережними! Ворог підступний!» - повідомив Іван Федоров у телеграм-каналі.

Окупанти визнали, що у спорткомлексі виникла “позаштатна ситуація”.

Телеграм-канал міської адміністрації, призначеної окупантами, повідомив, що 17 лютого 2024 року в ДЮСШ №3 міста Мелітополя під час демонстрації зброї під час спортивного турніру було зроблено мимовільне натискання на курок. В результаті сталася детонація боєприпасу, кілька людей отримали незначні травми, їм надано медичну допомогу, ніхто не госпіталізований.

За цим фактом слідчими слідчого відділу по місту Мелітополю слідчого управління Слідчого комітету Російської Федерації по Запорізькій області проводиться процесуальна перевірка.

Наразі виконуються перевірочні заходи, призначені медичні та балістичні судові експертизи, опитуються очевидці. За результатами дослідчої перевірки буде ухвалено процесуальне рішення, - повідомляється у телеграм-каналі призначеної окупантами міської влади.

За уточненими даними, на змаганнях з самбо чомусь демонстрували ручний протитанковий гранатомет, який і став причиною детонування боєприпасів після пострілу. Постраждали 6 осіб, в тому числі двоє дітей  - вони отримали порізи склом.

Життя в окупації — то постійний ризик.




Схожі новини: