У Запоріжжі викрили діяльність підприємства, яке забруднює повітря, спалюючи відходи виробництва

Переглядів: 274

16 лютого 2024 14:15

У Запоріжжі викрили діяльність підприємства, яке забруднює повітря, спалюючи відходи виробництва  фото

На підприємство у Шевченківському районі надійшли численні скарги від місцевих мешканців

Прокурори спільно із робочою групою у складі екологічної інспекції та працівників районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району здійснили виїзд на підприємство, яке виготовляє друковану продукцію та здійснює іншу діяльність, пов’язану з наданням типографських послуг. Про це повідомляє інформаційний відділ Запорізької обласної прокуратури. 

Підставою такого виїду стали масові скарги мешканців Шевченківського району міста на сморід від діяльності комерційної структури.

Слідчо-оперативною групою поліції, яка також прибула на місце події, задокументовано факт спалювання відходів від виробництва, та інші дії, які призводять до забруднення атмосферного повітря.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії.

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя розпочато розслідування у кримінальному провадженні за фактом забруднення атмосферного повітря (ч. 1 ст. 241 КК України).

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції № 3 Запорізького РУП Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.




Схожі новини: