Хаєк, Опра, Бекхем, Мосс та Кроуфорд із доньками: 40 легендарних жінок вмістилися на одній обкладинці Vogue

Переглядів: 304

8 лютого 2024 20:30

Хаєк, Опра, Бекхем, Мосс та Кроуфорд із доньками: 40 легендарних жінок вмістилися на одній обкладинці Vogue фото

40 модних ікон, серед яких супермоделі, актриси, спорстменки, дизайнерки і співачки, опинилися разом на одній обкладинці британського Vogue, що стала 76-ю і останньою для головного редактора видання Едварда Еннінфула.

Саме цим фото за участю легенд він вирішив закінчити 6,5 років своєї роботи на цій посаді, і ніхто з зірок йому не відмовив.

Серена Вільямс, Сінді Кроуфорд із дочкою Каєю Гербер, Кейт Мосс із дочкою Лілою, Сальма Хаєк, Опра Вінфрі, Майлі Сайрус, Вікторія Бекхем, Лінда Євангеліста, Джейн Фонда, Кара Делевінь, Карлі Клосс, Наомі Кемпбелл, Дуа Ліпа - неповний перелік жінок, які є на цьому фото, яке вже стало іконічним

"Кінець епохи. Після шести з половиною років і 153 зірок на обкладинках, включаючи 40 легендарних жінок, які були сфотографовані разом у Нью-Йорку для нашого випуску за березень 2024 року, ось 76-й і останній випуск Едварда для British Vogue.

Об’єднані величчю, цілеспрямованістю та попередньою появою на обкладинці мегазірки зібралися для фотосесії, яка буває раз у житті. Коли зародилася початкова ідея створення обкладинки, було лише одне питання: чи справді 40 найбільш затребуваних і успішних жінок на землі дійдуть до однієї студії на Манхеттені в один день у грудні, щоб зробити одне фото разом? Спойлер: вони прийшли... Бо хто ще міг би зібрати 40 найбільших талантів з моди, Голлівуду тощо в одній кімнаті для демонстрації єдності, крім Едварда?", - йдеться на сторінці видання в Instagram.




Схожі новини: