Поліція вже вдруге прикрила підпільний гральний заклад в одному з районів Запоріжжя

Переглядів: 281

2 лютого 2024 12:50

Поліція вже вдруге прикрила підпільний гральний заклад в одному з районів Запоріжжя фото

Підпільний гральний заклад почав знову працювати в Олександрівському районі.

Тож, 31 січня у межах відкритого кримінального провадження, за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України, працівники відділу №2 Запорізького райуправління поліції за силової підтримки спецпризначенців КОРД провели санкціонований обшук у вищевказаному гральному залі.

Як виявили поліцейські, підпільний заклад знов функціонував із дотриманням заходів суворої конспірації, був оснащений системою відеонагляду, що надавало доступ до ігор лише перевіреним клієнтам. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

Порушники повторно обладнали ігрові місця комп’ютерною технікою, через програмне забезпечення якої відбувались азартні розваги.

За результатами обшукових заходів із підпільного закладу слідчі вилучили більше десятка одиниць комп’ютерної техніки, касовий апарат, 17 флешнакопичувачів, три мобільні телефони, понад 5 тисяч гривень, а також 4 пластикові ємності із сурогатним алкоголем.

Відносно адміністраторки зали, яка на момент візиту правоохоронців знаходилась в приміщенні, дільничний офіцер поліції склав адміністративний протокол за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) КУпАП.

Зазначимо, що крайній раз правоохоронці вилучали техніку з цього закладу лише у грудні минулого року.

 




Схожі новини: