Мешканець Запоріжжя зберігав на горищі канабіс

Переглядів: 265

30 січня 2024 11:45

Мешканець Запоріжжя зберігав на горищі канабіс  фото

У Запоріжжі поліцейські викрили чоловіків, які за місцем мешкання зберігали наркотики

Злочинну діяльність мешканців Заводського та Дніпровського районів викрили працівники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Запорізькій області разом зі слідчими відділу № 1 Запорізького райуправління поліції під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури.

25 січня поліцейські провели санкціоновані обшуки в оселях правопорушників. За результатами обшукових заходів у 46-річного жителя Заводського району вилучили близько 200 грамів сухої речовини рослинного походження (попередньо – канабіс). Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

У 36-річного жителя цього ж району вилучили три згортки із речовинами сірого кольору (попередньо - канабіс) та ємність із подібною речовиною вагою близько 10 грамів, а також ємності із речовинами білого кольору (попередньо - метадон).

На горищі будинку 50-річного жителя Дніпровського району правоохоронці виявили та вилучили чотири скляні банки із сухою речовиною рослинного походження (попередньо - канабіс), загальною вагою близько 400 грамів.

Все вилучене слідчі направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Досудове розслідування триває. На цей час поліцейські проводять заходи щодо встановлення злочинних зв’язків правопорушників та можливої їх причетності до розповсюдження наркотиків.

Запорізька поліція звертається до громадян з проханням повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони за номерами телефонів 096-655-02-29 або 102, пошта [email protected] 




Схожі новини: