Жодної зморшки після 50 років: у чому секрети молодості данських жінок

Переглядів: 329

23 січня 2024 18:30

Жодної зморшки після 50 років: у чому секрети молодості данських жінок фото

Ці північні красуні навіть після п’ятдесяти років виглядають свіжими та молодими.

Краса данських жінок заворожує, особливо їхня доглянута шкіра, густе сяйливе волосся та очі неймовірної краси. І справа тут не лише у природних даних, ці жінки ретельно доглядають за собою, тому виглядають молодшими і повільніше старіють. Розповідаємо, які б’юті-звички дозволяють залишатися цим північним красуням молодими та свіжими навіть після 50 років.

Які секрети молодості данських жінок  

Нюдовий макіяж. Важкі тональні засоби зістарять навіть саму юну представницю прекрасної статі. А скандинавська зовнішність вмить зіпсується від надлишку декоративної косметики. Тому данські жінки надають перевагу легким текстурам, це можуть бути флюїди, які тонують шкіру, але не обтяжують її, залишаючи здоровий та доглянутий вигляд обличчя.   

Натуральні компоненти у доглядовій косметиці. Жінки північних країн полюбляють натуральну косметику з екстрактами цілющих рослин. Тому в їхньому доглядовому арсеналі переважають креми з природними складниками, які не лише зволожують, а ще й омолоджують шкіру.

Сауна. Данія славиться тим, що її мешканці полюбляють відпочинок у сауні, бо це не тільки приємно, а ще й дуже корисно. За рахунок дії високої температури на тіло, з організму через піт виводяться шкідливі речовини, стимулюється кровообіг і йде швидке проникнення доглядових засобів у шкіру.

Догляд за тілом. Данські жінки не забувають про тіло, яке також потребує регулярного дбайливого догляду, особливо тоді, коли дуже холодно. Своєчасне живлення та зволоження різноманітними лосьйонами чи молочком попереджає передчасне старіння шкіри, робить її пружною та еластичною.

Живлення шкіри. Так як у країні сухий і холодний клімат, шкіра обличчя страждає найбільше, бо постійно пересихає від дії низьких температур. Тому данські жінки приділяють особливу увагу її живленню, на ніч наносять живильні креми та маски, щоб зранку обличчя виглядало молодим і сяючим.

Джерело: ТСН




Схожі новини: