Еністон із зачіскою Рейчел, Купер із мамою та Лопес у трояндах: найяскравіші луки Золотого глобусу 2024

Переглядів: 1019

9 січня 2024 08:55

Еністон із зачіскою Рейчел, Купер із мамою та Лопес у трояндах: найяскравіші луки Золотого глобусу 2024 фото

У ніч на 8-ме січня у Лос-Анджелесі відбулася 81-ша церемонія нагородження однією з найпрестижніших кінопремій світу - Золотий глобус.

Найвідоміші зірки кіно і шоубізу зібралися в готелі Беверлі Хілтон, де на червоній доріжці продемонстрували свої вбрання.

Цього року було багато рожевого, квіткових орнаментів, паєток, чорного мережива та навіть вишиті вагіни.

ТаблоID зібрав найяскравіші луки Golden Globe 2024.

Подружжя Бен Аффлек і Дженніфер Лопес завітали на премію разом. 54-річна співачка підкреслила фігуру пастельно-рожевою сукнею Nicole + Felicia Couture з відкритим верхом та накидкою, прикрашеною трояндами.

Актриса Дженніфер Еністон обрала для хідника чорну стриману сукню з голими плечима і зробила культову зачіску - стрижку як у своєї героїні серіалу "Друзі" Рейчел Грін. Між іншим, Джен ненавидить цю зачіску.

Зірка фільму "Барбі", який отримав нагороду за касові досягнення, 33-річна австралійська актриса Марго Роббі одягла яскраво-рожеву сукню Giorgio Armani з паєтками, яку доповнила тюлевою горжеткою в тон і коштовностями Lorraine Schwartz за 3 мільйони доларів. Обираючи образ для доріжки, Марго надихалася культовою лялькою Mattel та її сукнею SuperStar Barbie 1977 року.

74-річна Меріл Стріп сяяла у чорному паєтковому костюмі зі спідницею до підлоги, який доповнила білою шовковою блузкою з бантом-краваткою. Стріп також прикрасила образ окулярами, подвійними сережками Fred Leighton із білим топазом і каблучкою з діамантом у 10 карат.

"Людина року" Тейлор Свіфт у зеленій паєтковій сукні Gucci зі смужками на голій спині позувала на доріжці без свого бойфренда, жарти про якого на сцені церемонії, схоже, їй не сподобалися.

Ушкоджена рука не завадила Педро Паскалю прийти на Золотий глобус.

Актор Бредлі Купер нещодавно позував на хіднику з дочкою, а на Золотий глобус прийшов із мамою Глорією Кампано.

Наталі Портман у розкішній сукні від Dior

44-річна Розамунд Пайк у чорній сукні від Dior та у вуалі, яку вона назвала захисною. Адже, як повідомила актриса, під час різдвяних канікул вона невдало покаталася на лижах і розбила обличчя. Тому довелося прикриватися таким елегантним аксесуаром.

Виконавці головних ролей у фільмі "Вбивці квіткової повні" Лілі Гладстоун і Леонардо ДіКапріо. Лілі, яка отримала Золотий глобус за найкращу жіночу роль у драматичному фільмі, обрала чорно-біле вбрання від Valentino із намистом Bulgari. А Лео - смокінг Giorgio Armani.

50-річна Кейт Бекінсейл вразила фігурою у сріблястому бодіс'юті та прозорій спідниці. Образ вона доповнила масивними браслетами і сережками.

Емма Стоун, яка стала "Найкращою актрисою комедії або мюзиклу" за роль у фільмі "Бідолахи", сяяла на хіднику у срібній сукні Louis Vuitton з квітковою вишивкою та дуже глибоким вирізом. Вбрання зірка доповнила прикрасами Tiffany & Co.

Емілі Блант у біло-золотій сукні від Alexander McQueen позувала в обіймах свого чоловіка Джона Красінскі.

49-річна зірка серіалу "Тед Лассо" Ханна Веддінгхем підкреслила форми чорною мереживною сукнею з ефектним бюстьє.

Різ Візерспун у чорно-рожевій сукні вийшла на хідник із сином Діконом.

Співачка і актрис Селена Гомес в червоно-чорній асиметричній сукні від Armani Prive виглядала закоханою та романтичною.

Ірландський актор Баррі Кеоган був одним із найстильніших на хіднику у своєму твідовому костюмі від Louis Vuitton.

Джуліанна Мур у червоному платті з голими плечима позувала на доріжці за ручку з чоловіком Бартом Фрейндліхом.

 




Схожі новини: