Можна зігрітися і підзарядити гаджети: у Запоріжжі працюють Пункти Незламності

Переглядів: 284

8 січня 2024 19:40

Можна зігрітися і підзарядити гаджети: у Запоріжжі працюють Пункти Незламності фото

Південний циклон приніс у Запоріжжя крижаний дощ, який переріс у мокрий сніг. Додав клопоту містянам і мороз, який перетворив дороги та тротуари у катки.

Клопоту додали і російські окупанти, які ранком завдали  масованого удару по Запоріжжю, внаслідок якого у будинках та квартирах частини запоріжців повилітали вікна.

Міська влада нагадує, що в  разі необхідності запоріжці можуть скористатися можливостями Пунктів Незламності.

"Там можна зігрітися, випити гарячого чаю або кави, підзарядити гаджети, за потреби, отримати першу медичну допомогу. На сьогоднішній день у Запоріжжі діють 238 Пунктів Незламності. Зокрема це 170 міських пунктів, облаштованих на базі закладів освіти та культури. Також функціонують 9 стаціонарних та 8 мобільних пунктів ДСНС, 44 обласних пункти. Крім того, 4 пункти облаштувала АТ «Укрзалізниця» та 3 – Пенсійний фонд України.

Пункти Незламності у разі необхідності повністю готові до комфортного розміщення людей. Вони оснащені альтернативними джерелами електроенергії та тепла, там створені необхідні запаси питної води, медикаментів тощо. Крім того, організовані кімнати для відпочинку мам з дітьми та людей похилого віку.  Про роботу "Пунктів Незламності" можна дізнатися у міському контакт-центрі "15-80"", - повідомляє сайт Запорізької міської ради. 




Схожі новини: